elenco Aziende - HOME PAGE -

AXENIA COLORANDA
< SOCO BACK

Tone på Tone - Hair - SOCO


AXENIA COLORANDA
farging uten ammoniakk med anti - aging egenskaper
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 102740 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AXENIA COLORANDA
farging uten ammoniakk med anti - aging egenskaper

Nytt system for profesjonell farging uten ammoniakk forestillinger av den utrolige : det dekker opp til 80 % hvitt hår, lette 1-2 nyanser lysere og lysere høydepunkter og gir til det naturlige håret. Det totale fravær av ammoniakk gjør AXENIA COLORANDA passer for alle hårtyper og spesielt for kvinner, unge og kunder som er stresset ut hår og hodebunn.
Den eksklusive formelen er beriket med anti - aging aktive ingredienser som et konsentrert ekstrakt av vin med anti - frie radikaler, avgifte og foryngende håret og ekstrakt saft fra Bamboo fuktighetsgivende og nærende.
Den spesielle struktur i flytende gel, tillater en frisør enkel fordeling av produktet og den riktige mengde av fargepigmenter og aktive ingredienser på hele strukturen av håret. Håret blir styrket og revitalisert, opplyst av en lys farge.
Shades er tilgjengelig i 26 nyanser delt inn i familier: NATURAL GOLDEN, tobakk, kobber, rød, lilla og mahogny. Nyanser ble valgt med nyanser og fargetoner trofaste til oksidasjon hårfarge Axenia Lab Collection, slik at kunden vedlikeholdstiltak mellom en tjeneste og den andre.
AXENIA COLORANDA er i stand til å møte alle de tekniske kravene til frisøren med sin unike balanserer 6 % krem, delikat parfymert Grape Spina.
metode for bruk : blandingsforholdet 1:1 væske fargestoff AXENIA COLORANDA med hans balanserer 6 %. Installasjonstiden 30 minutter.
pakke : 60 ml flaske i tilfelle av 3 stk + balancer i 1000 ml flaske

GLOSSY
diamant effekt
Den nye teknisk service uten ammoniakk og uten fargestoffer er en konsentrasjon av molekyler belyse at i bare fem minutter gir glans og glans til naturlig og farget hår. En ekte skjønnhetsbehandling som dypt nærer og styrker håret matt, livløst og krusete.

metode for bruk :
- For polerende effekt, bland 01:01 med Axenia oksidanter GLOSSY 10 vol. Shutter 5 '.
- For lightening effekt på en naturlig basis, bland 01:02 med sving GLOSSY 6 %. Tid 5-10 '.
boks : 60 ml flaske i tilfelle av 3 stk

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy