elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.ID
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Spesialprodukter til håret - WELLA PROFESSIONALS


COLOR.ID
for å skille de forskjellige fargenyanser
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 71797 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.ID
for å skille de forskjellige fargenyanser

COLOR.ID er et revolusjonerende produkt som bare lagt til farger og KOLESTON PERFECT lys farge, fungerer som en fleksibel barriere, separering og beskytte de forskjellige fargenyanseranvendt til frisøren for et resultat fra virkningene av multi -farget utrolig naturlig og lyse. En liten mengde COLOR.ID med InvisiDivider Technology lagt til fargen og KOLESTON LIGHTS COLOR Wella skaper en matrise, unik i sitt slag, som fungerer som en fleksibel barriere, separere og holde de ulike delene av hårfarge og unngå mulige endringer tone på grunn av flekker og striper av farge overlegg.

metode for bruk : for bruk kun med KOLESTON PERFEKT, PERFEKT lys farge eller Welloxon i andelen Welloxon perfekt farge + + additiv COLOR.ID :
• 10:10:01 grunnleggende skygge for Koleston Perfect og Brighten farge ;
• 10:20:02 nyanser Koleston Perfect Special Blond.
Bruk farge på tørt hår med spatelen og forme den manuelt i en hvilken som helst måte, form eller retning, for å oppnå en fargeeffekt multitone utformet på en unik måte, uten bruk av film eller andre separatorer. COLOR.ID kan brukes til å tone ut et farge- harmoni ved siden av hverandre, i dette tilfelle gjelder fargen bare på det området av røttene, og deretter anvende en annen farge på mellomlengdersom sikrer at det ikke er noe mellomrom mellom de to farger, og / eller bruke farger ved siden av hverandre, og starter med en farge på en strand / seksjon, deretter en annen farge på låsen / lukke -delen. Forme og legge trådene / seksjoner på vilje for tiden av utviklingen. Utvikling tid i bruksanvisningen som vanlig eller for KOLESTON perfekt lys farge, med eller uten varme.
boks :. 95 ml hetteglass

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy