elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLOGIC
< HANTESIS BACK

Permanent hår - HANTESIS


BIOLOGIC
permanent organisk enkelt kraft
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 91161 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOLOGIC
permanent organisk enkelt kraft

BIOLOGIC PERM - Permanent Biologisk unike styrke
Inneholder soya protein, næringsstoffer til strukturen i håret, til Keratin Amino Acids og Marine Collagen fukte og øke plastisitet forhindre flisete tupper og skadet hår ombygging.
metode for bruk : for å bruke vinker lotion etter innpakning håret med curlers, la virke i 5 til 20 minutter, avhengig av porøsitet av håret. Skyll med lunkent vann før fullstendig fjerning av væsken, bearbeid overflødig vann fra hver curler og deretter gå videre til metning med nøytraliser
.Bruk ca 70 % av nøytraliserende middel (det samme for versjonen med og uten hydrogen peroxide) for å mette de curlers, deretter la på i 5 minutter.
Forsiktig fjerne curlers og distribuere de resterende nøytraliserende (30 % av pakken), strand etter strand. La virke i 1-2 minutter. Skyll grundig med varmt vann. Fortsett med styling. Kun til profesjonelt bruk.
boks : PERM kit i en flaske med applikator dyse 100 ml flaske med munnstykke applikator nøytraliserende 100 ml

duftende SPRAY - spray duft for permanent
Den inneholder en aktiv ingrediens kompleks som fanger opp og illeluktende molekyler forvandle dem til inerte produkter, noe som gjør på denne måten, kan ikke oppfattes av våre luktsystemet.
metode for bruk : etter endt kjemisk tjenesten fortsette med sjampo, håndkle tørke overflødig vann og spray produktet lukt remover. Ikke skyll, endelig passere til det press. Kun til profesjonelt bruk.
boks : spray flaske med 70 ml


Gelling MILK - handlingen jevne og plumping
BIOLOGISK geldannende melk å legge til PERM. Har en utjevning og plumping. Inneholder hydrolysert Keratin, flott å nære og styrke håret tørt og svak.
metode for bruk : bland produktet i forholdet 1:1. Ved hjelp av en børste, påføre blandingen på 3 mm fra bunnen starter ved nakken. Fordel blandingen jevnt over håret og tidspunktet for installasjon skyll grundig.
boks : flaske med dispenser tut 125 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy