elenco Aziende - HOME PAGE -

NYCEMAN
< NYCE BACK

Man - dye produkter - NYCE


NYCEMAN
NYCEMAN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 78136 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NYCEMAN
NYCEMAN

En linje av kosmetikk multifunksjonelle, dedikert til mannen som liker å ta vare på seg selv. Linjen NYCEMAN ble opprettet for å ta vare på ansiktet og håret og består av :

EASY barbergel - 125 ml
En gel - basert barbering termisk vann og Citrus Mix for en kjølig og beskyttet. Den spesielle formelen mykgjør håret, noe som gjør det lettere å barbere.

POWER FRESH CREAM - 75 ml
En krem ​​forfriskende, energigivende og fuktighetsgivende ansikts basert termisk vann, Citrus Mix og Argan Oil. Ideell når den brukes etter barbering eller når som helst du ønsker å ansikts huden frisk, myk og velduftende.

SLANGE THERMAL - 50 ml
En anti - aging krem ​​laget med termisk vann, Argan Oil og Hyaluronsyre og en Tetrapeptid stand til å kjempe på fenomener av ansiktsmuskelavslapning, beskytter hudcellene mot aldring.

euforic Shower Gel - 250 ml
Renser skånsomt hår og hodebunn, og slipper sitt notat konvoluttering, energigivende og forfriskende. Inneholder EUPHORYL molekyl euforisk handling som stimulerer produksjonen av dopamin, et molekyl av lykke.

POWER LOTION - 50 ml
En energigivende tonic for hud og hår laget av Thermal Spring Water. Den Kopexil patentert kompleks, styrker håret, hindrer for tidlig tap og øker den anagene fase.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy