elenco Aziende - HOME PAGE -

CAPITAL FORCE STYLING
< KERASTASE BACK

Man - dye produkter - KERASTASE


CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 89084 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING

linjen Kerastase Homme er nå forbedret med to nye stylingprodukter :
GUMMI GEL ULTRAFISSANTE fortetting og forsterker
Serien representerer et klart og konkret svar på de problemene forårsaket av hyppig bruk av kapillærer vanlige stylingprodukter. Med CAPITAL FORCE, med utgangspunkt i sin formulering, aggresjon av hodebunnen og svekkelsen av kapillær massen er nå bare et minne, modellen hairstyling produkter samtidig som vi respekterer helsen til håret. Formuleringen basert på Taurin hjelper bekjempe deformasjon av pære, komponentene D -biotin og arginin forbedre kvaliteten og bidra til vekst i hårsekken stimulerende oksygenering.


STYLING GEL ULTRA - fortetning
Gelen ultra - fortetning feste modellens hår med letthet for en ekstra sterk, men fleksibel tetning. Den frisyre er definert og ren. Håret er beskyttet strukturert og forsterket takket være utformingen basert på taurinexpans.
Instruksjon for å bruke fremgangsmåte for anvendelse omfatter bruk på tørt eller fuktig hår. En liten mengde av produktet er brukt på hender og bli varmet opp før du fortsetter til strukturering av håret.
Container : 200 ml tube


GUMMI forsterker
Gummi forsterker utfører en Volumizing hår og sikrer et sterkt grep og fleksibelt. Teksturen, lett å jobbe med, det gjør håret rent og definert og bevarer helsen til håret.
Instruksjon for å bruke fremgangsmåte for anvendelse omfatter bruk av gummiforsterkerpå vått eller tørt hår, effektivt for å forme frisyren må først varmes en liten mengde av produktet på hendene
.Container : 150 ml krukke


Modellering PASTE fortetning effekt
Type hår : fine, som trenger volum. Nivå monteringsmedium(3 av 6). Effekt av naturlig og ren. Fortetting handling. Lett å ta på.
Pakke : 75 ml krukke

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy