elenco Aziende - HOME PAGE -

DIANTEA
< KOMIS BACK

Hårfarger - KOMIS


DIANTEA
Hårfarging krem


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DIANTEA
Hårfarging krem

Ønske om naturlig og moderne farge?
Ønske om dekning og glans?
Desire for beskyttet hud ' myke og skinnende hår?
Den KOMIS med sin DIANTEA Color linje takket være 40 års erfaring innser disse ønskene med en farge tjeneste med svært høy pålitelighet og toleranse. Den flittige studier og tester av tekniske team av KOMIS ' farge produsenten DIANTEA ' kontinuerlig bringe betydelige forbedringer i sammensetningen av fargestoff ' plassere den ytterste oppmerksomhet til sikkerhet ' til harmløs het til toleranse av produktet og trofast reproduksjon av farger. For å oppnå disse resultatene, brukes alltid de nyeste produksjonsteknikkene ved å kontrollere kvaliteten fra opprinnelsen til råvaren til det ferdige produktet. DIANTEA Color har et bredt spekter av nyanser tilstrekkelig til å møte alle farge krav.

nyanser: tilgjengelig i 51 nyanser delt i serien: Natural (8) ' CENERI (6) ' DORATI (5) ' MOGANO (4) ' RAME (10) ' VIOLA (4) ' FANTASIA (8) ' CORRETTORS (2) ' SCHIARENTI (3) ' SUPERSCHIARENTI (1).

bruksmåte: for utarbeidelse ' bland i en ikke-metallisk bolle 1 del av farge krem: 1 og en halv av oksiderende (50 gram krem-75 g Oxidizer): du vil få et perfekt dekke med en lys farge. I tilfeller med tone-i-tone-dekning, bruk den 20-volum oksiderende. I tilfeller av middels lys dekning ' bruk Oxidizer på 30 bind. I tilfeller av lyn med superlightenings ' bruk Oxidizer på 40 volumer.

Pakke: 100 ml tube.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy