elenco Aziende - HOME PAGE -

CROMAKEY - OIL
< EMSIBETH BACK

Hårfarger - EMSIBETH


CROMAKEY - OIL
olje flekker i high- tech ammoniakk -fri


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CROMAKEY - OIL
olje flekker i high- tech ammoniakk -fri

ROMAKEY - OIL er det nye systemet for olje flekker i high- tech ammoniakk - fri og enkel å bruke som dekker og lysner opp til fire toner med ekstraordinære delikatesse. Det er et system av høy intensitet farge uten ammoniakk behagelig lukt, ingen røyk. Gir 30 % mer varig farge takket være olje som penetrerer lenger inn i håret fiber. Den oljebasert formulering ved behandling av alkohololjesyre, oljesyre og kationiske polymerer gjør håret svært blanke og brilliant. Det lysere, og det kan også brukes som en ton- i-ton. Dekker grått hår 100 % direkte og ikke flekker i huden.

p Det er lett å påføre og gir en behagelig følelse av velvære under påføring. I forbindelse med Cromakey -Oil er laget Cromakey -Oil serumprotein, et ikke- skyllekondisjoneringsfra protein -baserte kationiske keratin ny generasjon, 100% absorberes av håret, fuktighet og næring til håret som begunstiger absorbsjon av farge.

Shades er tilgjengelig i 60 nyanser i familien:. naturlig, intens, naturlig aske, aske gull, gull, aske, kobber, mahogny, intens rød, tre, og nøytrale (NN)

fremgangsmåte for bruk: i et ikke- metallisk skål -eller riste blanding inn i 75 ml av Cromakey - olje med 75 ml Cromakey - I aktivator basert på forholdet 1:1. For SERIEN: bland 75 ml CROMAKEY - OIL med 115 ml Cromakey -In Activator basert på forholdet 1:1,5.

boks :. flaske 75 ml i eske med 3 stk


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy