elenco Aziende - HOME PAGE -

SØT FARGE
< CALMAR BACK

Hårfarger - CALMAR


SØT FARGE
hår farging krem-ingen ammoniakk ingen PPD-med olje av cacao
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 84066 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SØT FARGE
hår farging krem-ingen ammoniakk ingen PPD-med olje av cacao

SWEET farge er en permanent farge med olje Cacao og uten P-Phenylenediamine og paraben gratis.
Gir langvarig intens og strålende fargetoner. Skinnende og silkeaktig hår med lyse farger. Er en profesjonell farging krem lett å blande og bruke: fravær av ammoniakk reduserer risikoen for åndedretts allergi og minimerer huden følsomheten. Takket være formelen beriket med olje av Cacao "SWEET farge fremmer ernæring er nødvendig å montere hår fiber gjør håret sterkere" myk og skinnende. Tilstedeværelse av naturlige ekstrakter av kamille hammamelis "beskyttende" plantain og fremmer mykgjørende og fuktende. Antioksidant og beroligende handling av disse ekstrakter gir beskyttelse for sensitive skin under eksponeringstid og fremmer hydrering av håret tone det opp. Naturlige ekstrakter av kjerringrokk bjørk 'St John's Wort og Horsechestnut er rensende' elastisitet og naturlig lysstyrke og elastisitet av remineralizing favoriserer sunt hår.
SWEET farge er resultatet av en perfekt balanse mellom base condition og høy kvalitet pigmenter med en høy grad av renhet.

nyanser: området inneholder 42 nyanser i serien: GOLDEN BEIGE "naturlige" aske 'Gylden brun' PURPLE ' MAHOGNI brun/BEIGE "AUBURN" kaldt "TONALIZZATORI" og creamers.

Bruksanvisning: i en ikke-metalliske bolle grundig blande i 1:1 ratio SWEET farge + OXIGOLD oksiderende emulsjon (100 ml + 100 ml). Påfør med pensel på unwashed hår. Beløpet må være tilstrekkelig til å sikre en god dekning av hvite hår. La på 25-35 minutter. Skyll grundig og fortsetter med sjampo.

emballasje: 100 ml tube.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy