elenco Aziende - HOME PAGE -

FOR veivisere
< DAVINES BACK

Gel og finish hår - DAVINES


FOR VEIVISERE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 81161 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FOR veivisere

styling og etterbehandling
Davines tilbyr en rekke uvanlige og raffinerte produkter, som tillater å spille kreativt for å utvikle seg i en autentisk og originalt uttrykk for stil. Materialer og atypiske endrings artister, kjent som ekte artist verktøy, ideelt for et studio av skulpturell hår. Suksessen av linjen for styling og etterbehandling med produkter av høy kvalitet differensiert av faktorer av boet og de ​​ulike effekter, som bestemmes av de respektive beløpene, har vært gjenstand for økende interesse på den delen av sluttbrukere, hovedpersonen i den kreative prosessen siden av frisør i bruk av Wizards for finjustering.

N. 11 LIM for veiviser
Superglue universell, ultra rask - setting, ideelt for å skape ekstrem arkitektur med hår. Den fiber tekstur, kombinerer den nyeste generasjonen av harpiks og vegetabilske råvarer hentet fra durumhvete gjennom bioteknologi, gir fleksibel styling.

N. 12 sementpulver for veiviser
Pulver karburisator et oppløselig impalpable pulver som, når det blandes med styling produkter i krem ​​, voks, gel eller mousse, gjør det mulig å øke feste strøm av produktet. Består utelukkende av edle harpiks også, passelig styling til et enkelt nivå.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy