elenco Aziende - HOME PAGE -

linje Biorigenol
< CALMAR BACK

Gel og finish hår - CALMAR


LINJE BIORIGENOL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 85343 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

linje Biorigenol
Olje

olje
Handling produkt allsidig for alle typer dicapelli. Beriket med naturlige proteiner svolgeun'efficace beskyttende tiltak og omstilling. Beskytter håret tørt ved å pakke den i en tynn film som gjør det blankt og mykt voluminøs. På fett hår gir volum og ikke- fettete.
Spesielt egnet for hårføning for sin diselettrizzanti. Flott på både vått og tørt hår, effektiv mot flisete tupper, det holder håret mykt og glatt.
Bruk: Påfør i vått eller tørt hår, kam for enkel distribusjon og fortsette med styling. En rikere lar deg lage frisyrer med vått effekt.
boks : 200 ml flaske

Biorigenol Mousse Soft
Skum litt bindemiddel. Dens alkoholfritt formulering respekterer naturen av håret og etterlater den myk, fluffy og skinnende.
Bruk: Etter sjamponering håret benei dab med et håndkle. Rist flasken og anvende den nødvendige mengde av mousse på håret i henhold til det ønskede volum. Fordel produktet jevnt med en kam. Biorigenol mousse Puu også brukes på tørt hår.
boks : 250 ml flaske

Biorigenol Strong Mousse
Skum fiksativ sterk. Dens alkoholfritt formulering respekterer naturen av håret og etterlater den myk, fluffy og skinnende.
Bruk: Etter sjamponering håret benei dab med et håndkle. Rist flasken og anvende den nødvendige mengde av mousse på håret i henhold til det ønskede volum. Fordel produktet jevnt med en kam. Biorigenol mousse kan også brukes på tørt hår.
boks : 250 ml flaske

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy