elenco Aziende - HOME PAGE -

Silikon Hair Treatment
< BAREX BACK

Gel og finish hår - BAREX


SILIKON HAIR TREATMENT
Silikon Hair Treatment
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 76446 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Silikon Hair Treatment
Silikon Hair Treatment

STYLING - SILICON funksjon
Den funksjon silisium segl gir og skaper skuespill av lys som gjenspeiler den krystallinske perfeksjon av den opprinnelige kvarts.
Krystallene, spesielt de som inneholder silisium, har alltid vært ansett som eksempler på geometri og formal perfeksjon i naturen. Utseendet av krystaller har blitt gjengitt fra laboratorier Barex, i linjen av styling, Silikon Hair Treatment. Linjen kombinerer og reflekterer perfeksjon og allsidighet av dette mineralet, med ulike formuleringer, designet for å øke kreativiteten
og fantasi. De er produkter som definerer, form, forme og tillate deg å tilpasse alle typer frisyre, som sikrer tetting, beskyttelse, vol.

GLAZE Light Effect
Gel polish væske basert på vegetabilske stoffer, allsidig og enkel å bruke. Designet for å gi deg full kontroll og mer kreativitet til alle typer styling. Silisium funksjonalisert lavt smeltepunkt og pantenol er av håret på en usynlig film som gjør dem lett og rik på refleksjoner. Ikke feit eller la noen rester.
Container : 250 ml flaske

FOAM Light Effect
Ideell for å gi volum til frisyre med naturlig og segl. Functionalized silica for en silkemyk følelse og D - panthenol, sammen med spesielle harpiks, gi håret en unik og varig lysstyrke, restrukturering dem.
emballasje : flaske FF / FN 250 ml

SPRAY lyseffekt
Fast styling på en naturlig måte og lange, noe som gir silkiness og kroppen til håret. Funksjonalisert silisium med høy brytningsindeks og D - panthenol, sammen med spesielle harpiks, gi håret en unik og varig lysstyrke, restrukturering dem.
emballasje : flaske 300 ml

flytende krystaller
Den inneholder en balansert blanding av funksjonalisert silikonfluidmed høy affinitet til strukturen av håret, spesielt konstruert for å gi godt lys -og volum. Ideell for permed og farget hår, gjør dem myke og silkeaktig å ta på takket være effekten av laminering og beskyttende agenter. Den har ingen virkning fiksativ. Inneholder filter U.V.
Pakke : 50 ml flasken

WAX POLISH FESTE
Ideell for sculpting fantasy med de mest originale og eksentriske frisyrer. En multi - funksjon silisium tillater etablering av flotte effekter på låser, dusker og frynser, skaper spesielle lys og kontrast. Egnet for styling mer moderne.
Container : 100 ml krukke

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy