elenco Aziende - HOME PAGE -

First Beauty & Wellness
< NOVISOFT BACK

frisør tilbehør - NOVISOFT


FIRST BEAUTY & WELLNESS
Første programvare for skjønnhetseksperter , treningssentre og spas


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

First Beauty & Wellness
Første programvare for skjønnhetseksperter , treningssentre og spas

Designet for kosmetologer og skjønnhetssalonger, helse klubber, spa
First Beauty & Wellness er det ideelle programmet for de som ønsker en avansert men likevel økonomisk løsning, med Prime Beauty & Wellness har fullstendig styring av dine kunder etter avtale, takket være den fantastiske ukentlige planlegging med ressurser, individuelle behandlinger, kan du beholde dem med evnen til å håndtere flisene med innsamlingspunkter. Med integrert forvaltning av lageret du er i stand til å alltid vite din inventar og hvilke produkter som er foretrukket av kundene.
Med Prime Beauty & Wellness kan utstede skatteinngang eller kvitteringer gjennom terminalen berøringsskjerm (touch-sensitive skjermen på fingrene).
Utstedelsen av en kvittering (form vedtatt av alle som ønsker å frigjøre seg fra kostnadene ved periodisk gjennomgang av regnskaps) er rask og intuitiv, rett og slett velge produktet eller tjenesten til å lade den, selvfølgelig kan du også administrere transport, rabatter og totaler rad. Prisen på produktet eller tjenesten er hentet fra listen automatisk, men kan endres av brukeren, så vel takket være de praktiske funksjoner inkluderer mengden av kontanter mottatt for automatisk beregning av hvile, kan du unngå enhver form for feil. Som et alternativ til kvittering kan kobles nesten alle kassaapparater på markedet for trykkeri kvitteringer. Med Prime Beauty & Wellness're stand i et sekund, fra planlegging Management avtaler, sjekke og krysse pe dag / tid, ressurs (lys, rom, plassering) og arbeider.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy