elenco Aziende - HOME PAGE -

B.TREND
< HALONIS BACK

frisør tilbehør - HALONIS


B.TREND
SEMI-PERMANENTE GELS-ENGELSK-LANG-VARER
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 33835 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

B.TREND
SEMI-PERMANENTE GELS-ENGELSK-LANG-VARER

Ønsker du en glasur som vil vare lenger? Velg B. TREND. Tenke på farge som kjolen er et tilbehør til å møte dine ønsker for endring i en praktisk og rask måte , i programmet på naturlige negler og gjenoppbygd. Dries i sekunder og fjerne med løsemiddel eller fjerne. B. TRENDEN er løsningen for hver kvinne. Den enorme utvalg av farger er tilgjengelig i 5 ml format format i 14 ml.

NEGLER
Nyt av

SEMI-PERMANENTE NEGLELAKK SØKNAD:
Skyver neglebåndene og slipp toppen av neglen. Gi form til nails å gjøre dem alle det samme. Sløver neglene med en 100/180 murstein til gjør det porøse og spolverarle med pensel. Påfør et tynt lag med Primer B-TREND og la fordampe. Påfør et tynt lag med gel basert Foundation BTREND med keratin og katalysere i 2 minutter UV lampen eller LED-lampe i 60 sekunder. Påfør et tynt lag med Gel polske B-TREND og katalysere i UV-lampen 2/3 minutter eller LED-lampe i 60 sekunder. Gjenta med en andre strøk av neglelakk og Gel lampe. Seal ved å bruke et tynt lag med sealer glans Fixer B-TREND og katalysere i UV-lampen 2/3 minutter eller LED-lampe i 60 sekunder. Fjern gjenværende gel fra spikeren med vaskemiddel rengjøringsmiddel B-TREND.
EMALJE FJERNING:
Bruke en fil er det 180-korn sliping forsiktig glans fugemasse Fixer B-TREND. Bruk den over spiker en bomullsdott eller pad dynket i løsemiddel Remover B-TREND. Pakk spikeren med aluminiumsfolie og vente 10 minutter. Fjerne aluminiumsfolie og forsiktig fjerne med en pinne eller presse huden myknet emalje.
emballasje: -5 ml og PRIMER 15 ml.
-STIFTELSE med keratin 14 5 ml og ml.
-GLANS 5 ml Fixer og 15 ml.
-RENSET 125 ml.
-FJERNER 125 ml og 250 ml.
-Calendula hånd krem 30 ml.
-LED-lampe B-TREND.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy