elenco Aziende - HOME PAGE -

Mikroskop for profesjonelle frisører
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

frisør tilbehør - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


MIKROSKOP FOR PROFESJONELLE FRISøRER
MICROSCOPIO Komputer PER Parrucchieri
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 106153 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Mikroskop for profesjonelle frisører
MICROSCOPIO Komputer PER Parrucchieri

lang tid nå, er den frisyre ikke bare synonymt med mote og skjønnhet, men også, og fremfor alt en meget god helsetilstand av håret. Hud og hår nå full blomst bare når de er friske : dette innebærer en nødvendig faglig vekst i næringen for å sikre at berike sin utdanning på minst barnelærdom trikologi. Hvorfor skulle en kunde kjøper total tillit i forhold til frisør, må du vise at de er kompetente, pålitelig, og utstyrt med riktig verktøy for å diagnostisere og behandle enkle problemer som påvirker huden og håret.

født for dette formålet MICROSCOPE ERFARING : micro kamera designet for å følge henne i løpet av dagen på frisør. Det er en enhet for observasjon og analyse som gjør det mulig å ta bilder og video, og vise dem i sanntid på felles - pc skjermen under bruk. Det gjør også målinger skal gjøres.

lyskilde med LED MIKROSKOP PROFESSIONAL er lett og enkel å håndtere og er utstyrt med en innebygd LED lyskilde som drives via USB-kabelen. Bildet fangst kan gjøres via mus eller ved å bruke Micro på håndtaket av mikroskopet.

ZOOM
Forstørrelsen oppnådd (opp til 200 px), kan du vise i en praktisk og fjerne overflaten av huden, noe som gjør det åpenbart for den profesjonelle først og fremst, men også til kunden, hvis det er noen problemer som fungerer som flass, seborrhea, uttalt hårtap. Også analyse av hår kan ha nytte av bruken av MICROSCOPE siden forstørrelse er i stand til å markere skade på hårstråene. Skjellaget er det ytterste laget av håret, jakken, gitt plasseringen der den ligger, er den første til å bli skadet når håret er dårlig behandlet med sjampo upassende, aggressiv behandling, overdreven børsting, etc..

BRUKE KIT
Din bruk av mikroskop PROFESSIONAL tillate deg å vise kunden området for å gripe inn, noe som gjør ham oppmerksom på muligheten til behandlinger og kurer. Vil forenkle oppgaven dell'Hairstylist i retningen av kunden å bruke og kjøp av konkrete produkter.
Settet inneholder :
- Mikroskop AMK412

- overvåke C200

- Lithium batteri

- AV -kabel / TV

- batterilader

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy