elenco Aziende - HOME PAGE -

FLY X2
< BABYLISS PRO BACK

frisør tilbehør - BABYLISS PRO


FLY X2
profesjonell trimmer
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 82243 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FLY X2
profesjonell trimmer

FLY X2 er inspirert av den kvaliteten og ytelsen til Ferrari, så vel som teknologisk fortreffelighet av BaBylissPRO. Dette luksuriøse profesjonell hårklipper er utstyrt med en motorteknologi MaxLife PRO eksepsjonell ytelse, og ultra - rask system med en eksklusiv kutt. Motorene er utstyrt med tradisjonelle karbon som kontaktslitasje ender opp som påvirker levetiden på apparatet. Når brikettene forbrukes, stopper motoren arbeider. BaBylissPRO ™ har eliminert på kullene og erstattet dem med fire svært kraftige sjeldne jord magneter. Dette teknologiske fremskrittet lar deg designe motorer lettere og mer holdbar (opp til 10 000 timer). MaxLife PRO motorene er mye lettere enn standardmotorer og er utstyrt med to kulelagre som i stor grad redusere vibrasjonsnivået.

Bladet

X -Grip er et fast blad med titan -belegg, en bevegelig knivstål med et høyt innhold av karbon, som har skjærende effekt to ganger større fra det første trinnet, en grensefrekvens på 6300 bevegelser per minutt blad.

FLY X2 tilbyr også 32 mulige kombinasjoner av klippehøyder.

batteri Lithium - Polymer med høy kapasitet gjør at motoren kan operere med en kraft konstant høy effekt og dreiemoment, noe som sikrer maksimal ytelse, også garanterer eksepsjonell autonomi tre timers drift (uten tilkobling til strømnettet, og uten lade) oppnådd med en innledende tid av lynraske kostnad 3 timer

FLY X2 garanterer dermed besparelser, komfort, letthet og ergonomi.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy