elenco Aziende - HOME PAGE -

TRIO næring til huden
< PHILIP MARTINS BACK

Behandlinger - hårpleie - PHILIP MARTINS


TRIO NæRING TIL HUDEN
TRIO NUTRIMENTO CUTE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 81155 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TRIO næring til huden
TRIO NUTRIMENTO CUTE

RENGJØRINGS WASH
Trinn 1 - rensende
Avklarende sjampo for hår og hodebunn. Dyprenser fjerne rester av syntetiske produkter, klor, miljømessige påvirkninger som smog og forurensning. La håret og huden veldig frisk og mottakelig for Conditioner eller en intensiv restrukturering behandling. De viktigste ingrediensene er : Peppermint, Aloe Barbadensis, Eucalyptus, Rosemary, Kamille, humle, horsetail, Sage, Burdock, Mallow, Sesame, Saw Palmetto, Argan Oil
.emballasje :. flasker med 100, 250 og 1000 ml

SCALP FORDELER
Trinn 2 - næring
Conditioner ideelt for behovene til folk som bærer extentions og som gjennomgår kontinuerlige endringer av farge, permanent hår rettetang, og som har problemer med huden, inkludert: opphopning av giftstoffer, irritasjon, sensitiv hud og håravfall. Ideell for folk som bor og arbeider på steder med høyt forurensningsnivå, for de tilfeller av skallethet, for folk som barbere hodet eller som er under behandling eller medisiner veldig sterk. De viktigste ingrediensene er : Shea, jojoba, Babassu, Avocado, peppermynte, eucalyptus, rosmarin, Aloe Barbadensis, Sage, Burdock, Mallow, Sesame, Saw Palmetto, Argan Oil, Kamille, humle, horsetail, Sunflower, hydrolysert Sweet Almond Protein.
emballasje :. flasker med 60 og 250 ml

håravfall nutriment
Trinn 3 - næring
Lotion naturlig utvunnet organisk, fri for kjemikalier og giftige ingredienser, ideell for hud som er tynn og fint hår med hår tap problemer. Den Glykogen spiller sin spesielle tiltak på hårvekst, økt vitalitet og glans. De viktigste bestanddeler er: sitronsyre, glykogen, hår - aktiv blanding som resulterer i en del av treet Pterocarpus Indian, synergistisk i forbindelse med glutaminsyre, som virker som et substrat, og ved å stimulere cellemetabolismen. Dessuten, alle disse eiendelene har en anti - inflammatorisk og radikal.
instruksjoner for bruk : Påfør daglig på huden og forsiktig massasje for å lette absorpsjonen. Ikke skyll. En svak rødhet skyldes stimuleringen av blodsirkulasjonen.
Container : 100 ml flaske.

ren Aloe GEL
100 % ren aloe
Gel fargeløs og nesten luktfri, spesielt gledelig som det er lett, rask og enkel absorpsjon. Det inneholder ingen kjemiske gelering. Det gir umiddelbart en følelse av dyp fuktighet og friskhet. Ideell for å avgifte og balansere fet hud, som anti - inflammatorisk for huden irritert av kjemisk behandling eller av naturlige årsaker (dermatitt, eksem..).
Det er også egnet som en after-sun behandling for å opprettholde brunfargen i tid og berolige solbrenthet. Etterlater ingen limrester. Main Ingredient :. Aloe Barbadensis
Pakke flaske med pumpe dispenser 100 ml og 1000 ml falk.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy