elenco Aziende - HOME PAGE -

NUTRY : tørt hår
< NAPURA BACK

Behandlinger - hårpleie - NAPURA


NUTRY : TøRT HåR
NUTRY : CAPELLI SECCHI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 83275 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NUTRY : tørt hår
NUTRY : CAPELLI SECCHI
Eksklusiv

behandling designet for å opprettholde perfekt intakt og funksjonell keratin strukturen i håret, takket være den ideelle ernæringsmessige og fuktighetsgivende mangler i håret sprøtt, kjedelig og tørr.

M | 8 NUTRY
microproteins
Protein konsentrat utformet for å styrke håret fiber, styrke kvaliteten takket være umiddelbar og langvarig hydrering. Proteinene av Cashmere integrere i keratin hår bedre mykhet motstand. Vann Lily ekstrakt styrker og sikrer den indre fuktighet av håret. Ukentlig bruk.
Pakke : 30 ml flaske i en eske med 5 stk.

S | 8 NUTRY
shampoo
Spesifikk shampoo for tørt hår, etter den kraftige fuktighetsgivende - nærende. Proteiner Cashmere integrere direkte inn i håret fiber, gjenopprette optimale fuktighetsnivå og etterlater håret silkemykt og ekstremt føyelig. Samtidig er de proteinekstrakter av hvete -og mandel styrke og gi næring til håret, fuktighet i lang tid på grunn av dannelsen av en kappe lett og slitesterk. Laget av ultra - myke naturlige overflate SLS gratis, hår, etter sjamponering, er omfangsrik, mykt og skinnende. Ukentlig bruk.
emballasje :. flasker med 200 og 1000 ml

C | 8 NUTRY CREAM CONDITIONER
condition krem
Nærende krem ​​for skjønnheten i håret fra intens fuktighetsgivende tiltak, spesielt for behandling av stilkene sprø og tørr. Cashmere Proteiner, hvete og Almond næring til håret fiber, mens ekstrakter av Altea og Lily tilbake energi til håret og dyp hydrering. Oljer av ekstraordinær glans og silkiness. En unik og grunnleggende gest som revitaliserer, fukter og forbedrer teksturen i håret uten å tynge det ned, gjenopprette sin opprinnelige docility og kropp. Ved hjelp av ukentlig
Container :. 200 ml tube og 750 ml flaske


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy