elenco Aziende - HOME PAGE -

TOP CARE COLOR SAVE
< LISAP BACK

Behandlinger - hårpleie - LISAP


TOP CARE COLOR SAVE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 105644 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TOP CARE COLOR SAVE

TOP CARE COLOR SAVE er den grunnleggende linje med komplementære produkter for å forbedre fargen tjenesten. Det er et unikt system utviklet spesielt for å behandle håret farget og stripet hår for å holde det ser sunne, myke, silkeaktige takket være det aktive stoffet kompleks.

FASE 1 : PRE FLEKK hudfarge
Forebygger og hindrer dannelse av flekker på huden farging. Det distribuerer lett. Det er en barrierekremspesiell preventiv og beskyttende virkning på huden.
boks : 150 ml tube.

FASE 2 : POST COLOR BALANSERENDE
Balansering bad kapillær dopocolore syre pH, indikerte umiddelbart etter farging. Dens rensing handling er mild. Fjern flekker av alkaliske rester fra hodebunnen og håret. Det forbedrer og utfyller den kosmetiske tiltak, beskytter fargen tjenesten. Inneholder Heliogenol (hentet fra solsikkefrø), Aminocare Complex og vitamin / silisium Complex. Respekterer hudens pH.
boks : 1000 ml flaske.

FASE 3 : PH balanserer POST COLOR
Det er viktig behandling etter farging, bleking og høydepunkter. Inneholder Heliogenol (hentet fra solsikkefrø), Aminocare Complex og vitamin / silisium Complex. Report umiddelbart (innen et minutt) pH av håret til sin naturlige fysiologiske verdi (5-6). Naturligvis fukter hud og hår. Normaliserer og beskytter håret cuticle biologisk.
boksen.: flasker med 250 og 1000 ml

FASE 4 : REFLEKSJONER VERNE SPRAY
Beskytter håret ved å skape en beskyttende barriere som beskytter fiberen mot ytre midler. En innovativ micropolimero brytes håret i en mikro som glatter skjellaget og reparasjoner slik at håret til å reflektere naturlig og kunstig lys. Forbedrer refleksjon av håret farget ved å optimalisere samhold av skalaer av håret skjellaget.
pakke :. Pump flaske 250 ml

C1 : BAD farget hår Nourishing
Innovativ formel med skrubbing handling antioksidant, med Aminocare Complex, hveteprotein, Heliogenol, Vitamin Silicon Complex med fuktighetsgivende og anti - aldring, renser alle typer hår, farget, bleket og behandlet, revitaliserende blending og holde holdbarheten av farge.
boksen.: flasker med 250 og 1000 ml

T2 : beskyttende maske farget hår
Med Aminocare Complex, Heliogenol, er Vitamin Silicon Complex en innovativ formel som beskytter farget hår. Fargen varer lenger og håret fiber er mer motstandsdyktig overfor gjentatt vask. Den inneholder aktive ingredienser som gjør håret mer glatt, beskyttet og værbestandig.
boks : 250 ml krukke .


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy