elenco Aziende - HOME PAGE -

Liding Livet
< KEMON BACK

Behandlinger - hårpleie - KEMON


LIDING LIVET
Liding LIFE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 99685 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Liding Livet
Liding LIFE

systemet ideelt for profesjonell hårpleie og frisørsalong å tilby sine kunder målrettede behandlinger for å møte alle behov for hud og hår. Det fungerer takket være utvalget av aktive ingredienser som stammer fra naturlige ingredienser og behandling av aktiv.
I alle de sjampoer i serien, med inngående studier og nøye vurdering av kosmetiske ingredienser har ført til utviklingen av en balansert blanding av overflateaktive stoffer i stand til å rengjøre håret og hodebunnen i en ekstremt delikate, helt å unngå bruk av SLES (Sodium Laureth Sulfate).

- Liding Livet POLY VITAL SYSTEM
Forebyggende behandling av fall primært opptrer på nivået av mikrosirkulasjonen i huden, å stimulere hår -pære med stoffer som bidrar til å fremme en sunn og naturlig Veksten. Formelen baserte Ginseng spiller en nærende og stimulerende, sinkglukonat og komplekset av B-vitaminer forhindre dannelsen av frie radikaler og
spille en sebum regulator, øker metyl- Nnicotinato mikrosirkulasjonen forårsaker en svak følelse av varme på grunn av den økte blodstrøm i huden på applikasjonsstedet. Alt dette favoriserer penetrasjonen av de aktive bestanddeler som er tilstede i produktet funksjonelle.

POLY VITAL SHAMPOO
Rensegel med en stimulerende tiltak på grunnlag av Ginseng. The vitamin blanding inneholdt i det beskytter huden og håret mot miljømessig stress, og er ansvarlig for regenerasjon, oksygenering og reaktivering av epidermale celler. Aktiviteten toning og styrking av de aktive ingredienser i formelen som gjør den spesielt egnet for rengjøring av hår
har mistet sin naturlige styrke og har en tendens til å falle. Han har et intenst action returnert, Volumizing og restrukturering, bremse fallet fra stress knyttet til nedskrivninger.
Duft :. Mynte og salvie
emballasje :. flasker med 250 og 1000 ml

POLY VITAL LOTION
I kombinasjon med Poly Vital Shampoo er anbefalt for behandling hette håret falle lagt tidlig eller for rik. Har en stimulerende og styrkende håret pære. Garantier til hodebunnen og pilo talgapparatriktig næring for å gjenopprette de beste funksjonelle og hygieniske forhold. Den funksjonelle Komplekset består av Ginseng,
Sink og vitamin B, bringer elementene avgjørende for riktig hårvekst.
Duft :. Kanel og myrt
instruksjoner for bruk: Påfør etter sjampo Poly Vital, fordele på huden seksjoner. POLY VITAL LOTION Puu også brukes på huden og tørt hår. Masser med et lett trykk med fingertuppene. Ikke skyll.

intensiv behandling
1 ampulle per dag for fem uker (unngå søknaden til 7 ^ / ^ 14/21 ^ / 28 ^ dag) rense håret med Poly Vital Shampoo 2/3 ganger i uken.

vedlikeholdsbehandling
2 ampuller per uke, etter sjamponering, for tre uker.
Pakke: 8 ml hetteglass i en boks 06:30 stk .


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy