elenco Aziende - HOME PAGE -

SYNERGICARE-INSTANT GLATT
< ITELY BACK

Behandlinger - hårpleie - ITELY


SYNERGICARE-INSTANT GLATT
behandling for krusete hår
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 96095 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
SYNERGICARE-INSTANT GLATT
behandling for krusete hår

Itely forskningslaboratorier har utviklet en eksklusiv behandling som er spesielt dedikert til pleie av krusete og opprørske hår. Fra den første søknaden kan du se resultatene: hår er mer disiplinerte ' kompakt og enkel å gre. INSTANT GLATT er velvære ritualet å få silkeaktig hår er perfekt glatt og svært lyssterke. Produkter SYNERGICARE INSTANT GLATT vitne som ikke kan perfekt harmoni mellom natur og teknologi er strengt Sles gratis. Fraværet av Sodium Lauryl Sulfate er et vaskemiddel som ofte forårsaker irritasjon "reduserer aggressivitet av sjampo i hodebunnen og håret er respekterer den naturlige skjønnheten. Alle samling SYNERGICARE er 'virkelig' surfactant systemet svært mild og hud-kompatibel. Ingen parabener og formaldehyd 'INSTANT GLATT sikrer sikrere bruk' spesielt for de som har en sart hud. Bruk av konserveringsmidler å siste generasjon dermal filler, lav effekt reduserer risikoen av uønsket huden svar som irritasjon er kløe og rødhet. Alle SYNERGICARE produkter er syntetiske farger: fargen på det ferdige produktet er resultatet av blanding av naturlige aktive ingredienser uten tilsetning av andre fargestoffer. Til slutt, alle produkter er dermatologisk testet for å garantere og respekterer den endelige forbrukeren.

UTJEVNING SJAMPO
Sulfat-free sjampo spesielt for krusete og ustyrlig. Rik formel utfører en delikat rensing handling ' respekterer hydrolipidic filmen som wraps hår fiber og med eksklusive aktive prinsipper gir håret en bedre hydrering og gre.
emballasje: flasker på 250 og 1000 ml.
.
UTJEVNING MASKE
Nutri-utglatting behandling for krusete og opprørsk. Svært innhylle condition agenter for denne rike kroppsinnpakning kapillær fiberen fuktighetsgivende og revitaliserende. Forenkler kontroll Frizz forlater håret mykt og ekstremt føyelig å press. Hans handling beskytter mot elementene og fuktighet gir en fantastisk glans. Hårene er perfekt betinget myk "lett" og usedvanlig jevn og disiplinert.
emballasje: flasker på 200 og 1000 ml.

INSTANT GLATT SERUM
Utjevning Serum svært Thermo-fuktighetskrem for tørt krusete hår. Dypt nærer håret og varig handling ultra utjevning "la håret silkeaktig lettere og disiplinert.
emballasje: 150 ml flaske.

FUKTIGHET STOPPER
Fuktighet drops bestemt idealene krusete og opprørsk. Sikre total kontroll over frizz og beskytter mot fuktighet og eksterne agenter. Resultat: perfekt glatt skinnende hår som er myk å touch og blank effekt.
emballasje: 50 ml flaske.

INGEN FLERE FRIZZ
Spesielle Thermo-active svært fuktighetsgivende væske krusete og opprørske hår. Beskytter mot varme og forenkler rette med hårføner og plate "etterlater håret mykt og disiplinert.
emballasje: 75 ml flaske med dispenser.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy