elenco Aziende - HOME PAGE -

ISKREM KERATIN - mousse, serum, olje elixir
< INEBRYA BACK

Behandlinger - hårpleie - INEBRYA


ISKREM KERATIN - MOUSSE, SERUM, OLJE ELIXIR
restrukturering linje


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ISKREM KERATIN - mousse, serum, olje elixir
restrukturering linje

restrukturering linje basert på Keratin håret rettet Kinky og utsatt for kjemiske behandlinger
Iskrem Keratin utfører en effektiv handling filming og sealer bekjempe og hindrer flisete tupper. Bestemt protein-basert formulering er beriket med aminosyrer og keratin restrukturering forbedret med Ceramides' regenererer håret slitt og gjenoppretter intercellulære gir samhold til den hår titt fyldigere "compact" elastisk og vitale. Bambus ekstrakt bidrar til å gi næring og fukte hår sunnere og sterkere. Melkeproteiner utøve en ekstraordinær kraft condition og nærende tonic, .

KERATIN MOUSSE
Restrukturering keratinous mousse med Ceramides midt montering ideelt for middels og fint hår er blottet for tone- og volum, som krever en tilførsel av ekstra vitalitet. Omstrukturerer håret med høy kosmetisk action og gjør ekstraordinære volumet forlater håret mykt og lett.
emballasje: 250 ml flaske fra.

RESTRUKTURERING SERUM
Restrukturering Keratin væsken er ideell for tørt hår er krusete, fargerike og behandlet. Spesielle handlingen på håret gjør det fløyelsaktig umiddelbart strålende "myk og silkeaktig uten å tynge det. Beriket med hyaluronsyre og Ceramides rekonstruerer sprekker og feil av kapillær fiber, innpakning stilkene med beskyttende film anti-krus og fuktighet.
emballasje: 100 ml flaske.

KERATIN OLJE ELIXIR
Olje-Elixir urte Keratin restrukturering og Macadamia olje er ideell for tørt hår er krusete, fargerike og behandlet. Sin oljefri formulering er rik og konsentrert strømmer' forhold og detangles effektivt, bringe mykhet og silkiness ekstraordinære selv de vanskeligste hår. Regenererer styrker og revitalizes den interne strukturen gjør håret hydrert.
emballasje: 200 ml flaske.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy