elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOCORALL
< HANTESIS BACK

Behandlinger - hårpleie - HANTESIS


BIOCORALL
gjenoppbygging av skadet hår , laget av kalkalger
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 109642 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOCORALL
gjenoppbygging av skadet hår , laget av kalkalger

forskningslaboratorier og utvikling Hantesis BIO - født Corall : en linje av produkter for gjenoppbyggingen av permanent hår skadet av ugunstige værforhold, stoffer som klor eller altfor aggressive kjemiske behandlinger, hårfargingsprodukter fra super lightening eller bleking.
BIO - Corall, basert på kalkalger, Amino Keratin, Provitamin B, vitamin A og E, gjennomfører en rekonstruksjon direkte inn i håret, der det er uopprettelig skadet :. I cortex
Den kalkalger er rik på stoffet svært fuktighetsgivende for huden og håret, i sin vev er Amino Acids, Urea, Fruktose og vitamin PP, som gir håret styrke, vitalitet, glans og mykhet, rekonstruere dem. Provitamin B næring til håret gjør den myk, glatt og skinnende som silke.
Vitamin A og E har en antioksidant bekjempe frie radikaler, deres handling av anti - aldrende hud og holder håret sunt og livskraftig. Hydrolysert keratin, som er et stoff som ligner på Natural Keratin, bringer næring, mykhet, styrke og glans til alle hår.

K - CORAL SHAMPOO
CORAL K - SHAMPOO - baserte Alger Reef, er en sjampo for den totale gjenoppbygging av håret skadet av kjemiske behandlinger for aggressive. Rik på keratin aminosyrer, Pro Vitamin B, vitamin A og E, gjennomfører en permanent ombygging og anti -oksidanter, hindrer aldring av huden og stammen.
metode for bruk : Påfør ønsket mengde i vått hår og massere forsiktig. Skyll og gjenta om nødvendig. Fortsett med søknaden av Re - Konstruktiv Olje eller Coral.
pakke :. 250 ml flaske

RE - konstruktive OIL
RE - CONSTRUCTIVE OLJE er en olje rik på vitaminer, alger Reef stoffer og antioksidanter som bekjemper frie radikaler og hindrer aldring av stammen. Også styrke keratin strukturen i håret, gi dem styrke, kropp og vitalitet.
metode for bruk : etter sjamponering med K - Coral Shampoo, distribuere
RE - konstruktiv ILO lengder og tips, forsiktig massasje av områder som skal behandles. La virke i 5-10 minutter. Skyll grundig med varmt vann.
pakke :. 150 ml flaske

CORAL ALGAE MASK
Seaweed Reef, er CORAL ALGAE MASK en nærende maske for den totale gjenoppbygging av håret skadet av kjemiske behandlinger for aggressive. Det er rik på stoffer som er relatert til den naturlige keratin, vitamin B, A og E, som rekonstruerer den indre strukturen av håret, og ha en anti- oksidant, og forhindrer aldring av hud og hår.
metode for bruk : etter sjamponering med K - Coral, fjerne overflødig vann av blotting med et håndkle. Påfør den nødvendige mengden av CORAL ALGAE MASK, dekk med et plastlokk og deretter igjen med et håndkle. La det trekke i 5-10 minutter. Skyll grundig med varmt vann.
pakke :. 150 ml tube

SILK DROPS
SILK DROPS er en kompleks condition, nærende, lysere og adjuvant, nyttig i forebygging av flisete tupper.
metode for bruk : Fordel 2-3 dråper av produktet på fingertuppene og påfør til lengder og slutter. Bruk på vått eller tørt hår.
pakke :. 30 ml hetteglass dispenser

SHINING MIST
SHINING MIST er en spray polsk ingen gass som takket være sine aktive ingredienser, gir håret mykhet og en subtil glans, eliminere statisk elektrisitet.
metode for bruk :. Spray direkte på håret fra en avstand på 25-30 cm fra håret
pakke :. ingen gass spray flaske med 150 ml


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy