elenco Aziende - HOME PAGE -

DERMOPURE - Sebocontrol
< FREE LIMIX BACK

Behandlinger - hårpleie - FREE LIMIX


DERMOPURE - SEBOCONTROL
sebum rensende behandling med ekstrakter av burdock og leire
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 93047 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DERMOPURE - Sebocontrol
sebum rensende behandling med ekstrakter av burdock og leire

å bekjempe overflødig talg, på grunn av psyko - fysisk stress, forvitring og forurensning, FreeLimix studert DERMOPURE, en linje sebum regulerende rensende. Den burdock med sine sammentrekkende egenskaper normalisere bakteriefloraen i hodebunnen og hindrer rødhet og irritasjon. Den felles handling av utvalgte komponenter (bjørk, Cacao og olivenolje), styrker og gir næring til hodebunnen og håret, noe som gir dem et sunt, mykt og glansfullt. Den leire er rik på mineraler og sporstoffer implementerer en prosess med osmose gjennom som absorberer urenheter og døde celler fra hodebunnen og gir mineraler nødvendig for sin revitalisering.

. - en LIGHT FLUID DERMOPURIFYING : i tilfelle av svak overflødig talg, søke før sjamponering så forfriskende og beroligende
boks : hetteglass med applikator dyse 150 ml

- en CLAY MASK : bruk av håret veldig kjedelig eller veldig tung. Påfør i tørt eller fuktig hår, takket være egenskapene til leire absorberer urenheter og balanserer sebum produksjon.
boks : 200 ml tube

- Sebum Regulering Shampoo 2 :. som skal anvendes etter behandlinger en en lys, sjampo DERMOPURE er et effektivt rensemiddel og har en antiseborrheic rensende og normalisere bakteriefloraen
boks : 500 ml flasker

- LEIRE SHAMPOO : sjampo sebum regulator med leire og burdock. Den renser hodebunnen og håret i dybden. Giftstoffer og urenheter fra håret går grønn leire, som igjen selger mineraler som fremmer revitalisering av håret og hodebunnen. Det høye innhold av silika tilstede i leiren gir en mild peeling og fjerning av døde celler, avslører de nyere og avgjørende. Merknader renovere og rensende leire legges til beroligende og fuktighetsgivende Borre og dell'Hamamelis som hindrer irritasjon og rødhet.
boks : 250 ml


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy