elenco Aziende - HOME PAGE -

STEM - C
< EMMEDICIOTTO BACK

Behandlinger - hårpleie - EMMEDICIOTTO


STEM - C
adjuvant behandling
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 93541 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

STEM - C
adjuvant behandling

baserte aktive plante stamceller drue

STEM - C shampoo
STEM - C Fall Shampoo renser håret og hodebunnen. Den er basert på aktive anlegget stamceller Drue som beskytter huden mot irritasjon, ofte til stede i løpet av høsten.
metode for bruk : Bruk sjampo i vått hår, forsiktig emulgerer, skyll og gjenta, slik det for fem minutter. Etter det, skyll godt og bruke fuktighetskrem før STEM - C. Fortsett å tørke.
pakke :. 250 ml tube

STEM - C hetteglass
Ampullen HØST STEM - C bruker teknologien for aktive plante stamceller Druer, som fungerer på frie radikaler ved å donere en kapillær pære sunnere og yngre.
Innholdet Follucusan virker direkte på håret pære, slik at det er oftere og fast slik at mikrosirkulasjon blod injeksjoner riktig næring til håret pære. Dette er hva som skjer ved hjelp av hetteglasset STEM - C, og det er derfor det er viktig å følge de anbefalte vilkår for bruk fra Emmediciotto å få gode resultater med mindre tid. På samme tid, men vi må følge reglene i kroppen: ta vitaminer når kroppen krever dem er viktig. Følg en daglig behandling for en bestemt tid. Denne formelen fungerer godt for kroppen og har gode resultater for håret, noe som er grunnen til laboratorier Emmediciotto anbefaler å følge søknadssystem for raske og effektive resultater både under høsten og i den forebyggende fase i fase energigivende hodebunnen.
metode for bruk : Etter vask håret med STEM - C anti - håravfall shampoo, påfør ampullen STEM - C, separere håret med fingrene og bruke den direkte på roten. Et lett trykk med fingrene i en sirkulær måte i hodebunnen, slik som å utføre en shiatsu massasje. Tips :
1) i tilfelle av en betydelig hår er tilrådelig å bruke hver dag i ca en måned.
2) for å hindre hårtap anbefales å bruke minst tre ganger i uken.
3 °) for trøtt hår, tynn og sprø, anbefaler vi at du bruker minst to ganger i uken for en lang tid (stor for energigivende hår og hodebunn).
pakke :. 10 ml hetteglass, eske med 8 stk


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy