elenco Aziende - HOME PAGE -

ÈQUILUX
< ELEGY BACK

Behandlinger - hårpleie - ELEGY


ÈQUILUX
med høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 101502 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ÈQUILUX
med høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter

ÈQUILUX inneholder den høyeste konsentrasjonen av botaniske ekstrakter som Elegy noensinne har unnfanget. Han har alltid ønsket å få mest mulig ut av produktene og bare etter dyp forskning var det mulig å virkelig dra nytte av de rike naturekstrakterså mye å definere luksus.

PRIME
Det er en plante- kompositt for dyp rengjøring og overflaten av dermis. Maksimere utfallet av behandling i henhold til handlingen med å aktivere dyp sjampo og behandlinger. Spesielt egnet i nærvær av seborrhea, hyperhidrose, flass og fall.
instruksjoner for bruk :. gjelde fra 5 til 10 ml på dermis, distribuere jevnt og massasje huden godt, venter PRIME opptrer i minst tre minutter, og deretter fortsette med den ønskede behandling
pakke :. 150 ml glass

TEA ENERGY
polyvalent, regenererende, rensende
For alle hårtyper, egnet for daglig bruk. Det hjelper å rense håret og hodebunnen av urenheter, styrke lysstyrke og volum, noe som gir friskhet og kraft til hodebunnen. Formulert med en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter av Tea Tree Oil, jojoba olje, Aloe Vera og peppermynte.
instruksjoner for bruk : Påfør en liten mengde, øker du det som trengs. Masser forsiktig, la stå i to minutter og skyll. Gjenta prosessen.
pakke : flasker med 50, 250, 1000 ml og øko - Pakke med 5 L.

Vask forsiktig
skånsom rensing, beroligende, rensende
Egnet for sensitiv hud og dine barn. Egnet for daglig bruk, hjelper det å rense håret og hodebunnen av urenheter, styrke lysstyrke og naturlighet. Respekter Hodebunnen gjenskape optimal tilstand for en naturlig hårvekst. Produkt med en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter av melkeprotein og Aloe Barbadensins.
instruksjoner for bruk : Påfør en liten mengde av produktet, massasje forsiktig, la stå i to minutter og skyll. Gjenta.
pakke : flasker med 50, 250, 1000 ml og øko - Pakke med 5 L.

Blåbær - UP
med blåbær ekstrakt, hydrolysert kollagen og aloe barbadensins
Egnet for sensitiv hud som det av barn, egnet for daglig bruk, bidra, sammen med andre produkter i linjen, skaffe en volumizing effekt og gjenoppfriske nøye renser hodebunnen uten å angripe det.
instruksjoner for bruk : Påfør en liten mengde av produktet, massasje forsiktig, la stå i to minutter og skyll. Gjenta.
pakke : flasker med 50, 250, 1000 ml og øko - Pakke med 5 L.

SILK TERAPI
polyvalent, condition, beskyttende
Vist å gi volum, glans og kropp. Høy beskyttelse mot UV -stråler, hårføner og plater.
Egnet for daglig bruk, indikert for å styrke svake hår på grunn av handlingen oxidant smog. Bra for alle hårtyper, er sin handling basert på den høye konsentrasjonen av botaniske ekstrakter og silkeproteineri tillegg til KRC (Klager Keratin Complex).
instruks om å bruke: Påfør jevnt gjennom håret etter behov vaporizing. Der stammen som viser større bevissthet anbefales å kjemme og spray flere ganger. Ikke skyll. Deretter går du videre til de påfølgende tjenester eller til det press med riktige stylingprodukter.
pakke : spray flasker med 50 og 125 ml, øko - pakke med 5 L.

SOFTLY
SOFTLY CONDITIONER er en intensiv behandling av hydrering og rebalansering av obligasjonene som utgjør det. Rikt utvalg av botaniske ekstrakter og forbedret med KRC (Klager Keratin Complex), er utformet for å forbedre malleability og glans til håret.
instruks om å bruke: Påfør jevnt over hele lengden, rik hvor tilstedeværelsen av porøsitet er større. Lukkerhastigheten kan variere fra 5 til 15 minutter, avhengig av intensiteten av det tiltalende resultat.
pakke : flasker med 50, 250, 1000 ml og øko - Pakke med 5 L.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy