elenco Aziende - HOME PAGE -

GLAM B-FILLER
< DIKSON BACK

Behandlinger - hårpleie - DIKSON


GLAM B-FILLER
Fyll behandling av håret struktur
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 49739 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

GLAM B-FILLER
Fyll behandling av håret struktur

Gjør fylle ut de tomme feltene i kapillær cuticle en plumping effekt konkrete. Utformet for er å gi næring og kjøttet ut fiber mer golde og skjøre, ideelt for alle typer hår som trenger en strukturell berikende behandling. Dulcemin ® LS8594, glykoprotein utvinnes fra frøene av Prunus Amygdalus, er den viktigste aktive ingrediensen i behandling av B-FILLER av Glam. Hans notater og anerkjent med condition, ernæringsmessige egenskaper og hjelp til langsom frigjøring av Dulcemin ® LS8594 er en verdifull alliert for denne nye og effektiv behandling filler. B-Glam FILLER bidrar hindrer flisete tupper.

PLUMPING INTENSIV KONSENTRAT
Glam B-CONCENTRATED FILLER er en intensiv behandling fylle hår strukturen. Utformet for er å gi næring og kjøttet ut fiber mer tørre, skjøre og med en lav strekkstyrke, beriket med Dulcemin ® LS8594. For en full behandling anbefales gjennomsnittlig tre programmer. Glam B-FILLER KONSENTRERE bidrar hindrer flisete tupper.
Bruksanvisning: etter rensing med Glam håret B-SHAMPOO PLUMPING FYLLSTOFFER, fortsette med anvendelse av Glam B-CONCENTRATED intensiv PLUMPING FYLLSTOFF. For utarbeidelse, riste ampullen før bruk. Bruk håret vasket, ikke kjemmet. For middels lengde hår, hell i bolle med Glam, ved hjelp av en spesiell donor, Pipetter 5 ml Glam B-FILLER konsentrat (halve fialoide) og 30 ml vann. Bland med pensel til du få en homogen gel. Ikke gre håret. Del opp håret i fire deler. Bruke produktet inndeling til inndeling med pensel på hvert område, fra røttene og fortsetter på alle lengder opp til biter. Du har fullført søknaden, samle håret til et hodesett og sett under varme i 15-20 minutter. Fjern hodesettet og vente på håret avkjøles i skyll, eliminere bare 80% av produktet. Tørr grundig med en pensel og hårføner. For optimale resultater, passere Lås til lås, platen ved 200° arbeider med større forsiktighet tips.
emballasje: tilgjengelig i ampuller av 10 ml i boksen 6 PCer med Glam og søknadsskjema fra 10 ml ampuller i pakker av 6 deler.

PLUMPING SJAMPO
Kremet og delikat vaskemiddel formulering, ideelt for tørket opp hår, sprø og utnyttet. B-FILLER SJAMPO er beriket med Dulcemin ® LS8594 med fuktighetsgivende, emollient og nærende. B-FILLER med Glam hår SJAMPO få fordelene av første fase av intensiv behandling, enda mer plumping sprø kjøpe kropp, lysstyrke og districabilità. PLUMPING konkrete resultatet fortsette med gjennomføringen av Glam behandlingsprodukter B-FYLLSTOFF.
emballasje: flasker på 250- og 500 ml.

PLUMPING BALSAM
B-FILLER Glam BALSAM er ideelt å holde resultatene av Glam behandling B-FILLER konsentrat. Brukes etter shampooing, bringer fordelene med klimaanlegg og nutritive egenskaper Dulcemin ® LS8594. Takket være langvarig fuktighetsgivende effekt gjenvinner håret sin naturlige skjønnhet, mer fyldig og alltid myk. B-FILLER Glam BALSAM hindrer flisete tupper.
emballasje: 250 ml flaske.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy