elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA OPP FINT HÅR
< DIKSON BACK

Behandlinger - hårpleie - DIKSON


DIKSON ARGABETA OPP FINT HÅR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 28810 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA OPP FINT HÅR

Delikat produkter er hemmeligheten av dampaktig effekter ARGABETA linje for fint hår uten volum. Ved å kombinere cellulose pulver og den fordelaktige beliggenheten til søte oransje viktige olje- og Argan olje, er hårtuppene volumizzati fra hjertet av fiber fra rot til tupp. Cellulose pulver, i kontakt med vann, volumøkninger og hviler på håret, øker tettheten av håret fiber synlig forbedre tekstur. Volumet er konsolidert takket være tørking og garanterer fint hår uten volum jevning og volumizing handling. Søt appelsin viktige olje- og Argan olje beskytter håret tekstur, gjør dem shine av ekstraordinære glans og impalpable mykhet, mens Sls gratis formler og ultramyke teksturer komplett perfeksjon av behandling ARGABETA av gjør den en uvurderlig alliert til skjønnhet fint hår uten volum.

ARGABETA SJAMPO OPP
Pulverisert cellulose, søt appelsin essensielle olje og Argan olje, er preget av en perfekt alkymi søt appelsin essensielle oljen, Argan olje og pulverisert cellulose, som er i kontakt med vann øker volumet og tettheten av håret fiber. ARGABETA opp SJAMPO fint hår er ideelt å rense håret delikat og mangler i volum, utfører en handling inspessente og forfriskende og avslørende en eksepsjonell glans.
emballasje: flasker 500 ml og 250.

BALSAM ARGABETA OPP
Pulverisert cellulose, søt appelsin viktige olje- og Argan olje. Det er preget av en lys tekstur, glatt og kremet, perfekt for condition, kjøttet ut og tykkere håret tynnere og uten kroppen. Cellulose pulver som i kontakt med vann øker volumet og tettheten av håret fiber, med søte oransje viktige olje- og Argan olje forbedrer synlig og ta håret tekstur og la dem skinne med glans.
emballasje: flasker 500 ml og 250.

ARGABETA VOLUMISING SPRAY OPP
Pulverisert cellulose, søt appelsin viktige olje- og Argan olje. Fint hår bli omfangsrik og strukturert takk til synergistiske handling av cellulose pulver, søt appelsin viktige olje- og Argan olje. ARGABETA opp VOLUMIZING SPRAY veie ikke en ensartet konsistens og ultra tynn fordamping som gjenoppretter glans til håret uten volum. Uten skylling.
emballasje: 150 ml flaske


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy