elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA OPP FARGET HÅR
< DIKSON BACK

Behandlinger - hårpleie - DIKSON


DIKSON ARGABETA OPP FARGET HÅR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 27489 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA OPP FARGET HÅR

Et utvalg av naturlige og aktive ingredienser og søk etter ingrediensene er innkapslet i farget og behandlet hår ARGABETA produkter opp. Synergistisk blanding mellom keratin og hyaluronsyre fungerer dypere inn i håret strukturen beskytte og regenererende farget og behandlet mens det utvider friskhet og glans av farge refleksjoner. Sterk bestemte egenskaper, Red Poppy ekstrakt og Camellia oljer og Argan forsterke nærende hår farge og kosmetisk handlingen støttes av og fylden av strukturen til hver oppskrift som er resultatet av eksperimentering og forskning fortsette, komplett lovet resultatene. ARGABETA opp behandling for hår og behandlet består av:
ARGABETA SJAMPO OPP
Med keratin, hyaluronsyre, røde valmue utdrag, camellia olje og Argan olje, er preget av en rik og kremet tekstur for en svært effektiv handling på farget hår. Blandingen av keratin og regenererer hår, hyaluronsyre fuktighet og beskytter mot aldring, mens synergistiske handling av Red Poppy ekstrakt og Argan olje og Camelia forlenger fargen skjønnhet og glans av reflekser.
emballasje: flasker 500 ml og 250.
ARGABETA OPP MASKE
Med keratin, hyaluronsyre, røde Poppy ekstrakt, camellia olje og Argan olje. Takket være sin kompakte og kremet tekstur, er ideelt egnet for pleie farget hår, bevare glansen og gjør dem myke og fyldig. Blandingen av keratin og regenererer hår, hyaluronsyre fuktighet og beskytter mot aldring, mens synergistiske handling av Red Poppy ekstrakt og Argan olje og Camelia forlenger fargen skjønnhet og glans av reflekser.
emballasje: 500 ml og 250 rør.
ARGABETA OLJE OPP
Rød valmue utdrag, camellia olje, Argan olje og UV-filter, er en olje rik, tett, meaty tekstur, ideelt for farget hår og behandlet. Herlighet av langvarig refleksjoner, fargen intakte og effekten boliger blanding utvunnet fra røde poppy, Camellia oljer og Argan sikrer beskyttelse og mykhet uten fett.
emballasje: 100 ml spray flaske ikke gass.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy