elenco Aziende - HOME PAGE -

ARGABETA KOLLAGEN
< DIKSON BACK

Behandlinger - hårpleie - DIKSON


ARGABETA KOLLAGEN
paraben gratis hår for ungdom
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 89017 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ARGABETA KOLLAGEN
paraben gratis hår for ungdom

Med hydrolyse kollagen , Argan olje Camellia olje.
DIKSON laboratories har utviklet ARGABETA KOLLAGEN er en serie av tre produkter Hydrolyzed kollagen , Argan olje Camellia olje: SHAMPOO mask og melk forlenge ungdom. Den unike komponenten av disse produktene er kollagen er viktigste strukturelle protein i kroppen vår som hersker over prosessen med dannelsen av organer og vev. De siste årene mengden av kollagen er generert av våre organisme reduseres betydelig og negativ effekt på håret rot er tap av glans og kroppen. Handlingen restrukturering av kollagen i disse produktene hjelper for å motvirke denne effekten av forhindrer og forsinke over tid skade for tidlig aldring av håret. Argan olje er rik på vitamin E har antioksidant og fuktighetskrem forsvarer , hår fra frie radikaler og forurensning. Camellia olje rik på aktive stoffer og bli sertifisert til å gjøre glans , lysstyrke og mykhet. Unionen av disse tre eiendeler utgjør en ideell kombinasjon for unge hår beholdt lenge bevare elementer og egenskaper som forsinkelser aldring. Linjen er angitt KOLLAGEN ARGABETA for alle hårtyper. Ekstraordinære effekt på fint hår.

SJAMPO FORLENGER UNGDOM
Renser forsiktig med næring og velvære til håret. Kollagen forlenger levetiden til håret gir det kroppen og volum og hindre skade av tidlig aldring. Inneholder ikke SLS (natrium lauryl sulfate). Resultat: håret mykere og glødende lei av velstand. Passer for alle hårtyper. Ekstraordinære effekt på fint hår.
emballasje: flasker på 250- og 500 ml.

FILTYPEN MASKE UNGDOM
Alle typer hår til og styrker dem uten å tynge det , gjenopprette optimal balanse mellom hår fibrene og forhindre tidlig aldring. Ideell for alle hårtyper. Ekstraordinære effekt på fint hår. Resultat: hår igjen matet , lys og lett å gre.
pakke: tube 250 , 500 ml glasset.

MELK FORLENGER UNGDOM
Kollagen ombygging handling og forlenger håret liv ved å motvirke tap av volumet og kroppen. Håret er pakket i en beskyttende ermet og kjøpe volum og glans. Passer for alle hårtyper. Ekstraordinære effekt på fint hår.
emballasje: 250 ml flaske.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy