elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM
< DEMERAL BACK

Behandlinger - hårpleie - DEMERAL


PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 25265 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA KOMPLEKSE SYSTEM

Dyrebare essensielle oljer tilfører en hodebunnen behandling system med en høy faglig innhold. Det er egnet for kamp og sakte ned alle former for tynning i stedet (akutt) , i forebyggende fase der det var en predisposisjon for håravfall: karakteristiske mekanismen av operasjonen flyt og FJÆRE kontrollert , handling gjør dette til egnet for behandling av de kisten hårtap problemene uansett kjønn, med, ekstra, mot maskuline seg.

ALPHA løsning
Funksjoner: Distriktet tossinica-aktivering av mikrosirkulasjonen decongestion-beskyttelse og forsterkning av capillary vegger. Flyt effekt: lotion å bedre handel mellom hårsekken og omkringliggende væskene hjelper fjerning av mobilnettet avfall og forbedrer næringsstoffer leverandørindustrien for follikulær matrise. Inneholder Eteriske oljer med avgifte (sitron og eukalyptus) for å fremme decongestion i hodebunnen stimulere (Chili og kanel) for å støtte ernæringsmessige utveksling mellom celler og vev er beroligende og beskyttende stoffer for å optimalisere og effektivisere fartøyet evnene. Ingen tilsetningsstoffer.
pakke: 30 ml glassflaske. ù

SJAMPO INTERPHASE
Funksjoner: Milde rensing (ingen SLS eller SLES)-gir næring og gjør det lett å kjemme hans hår-rense hodebunnen. Milde formelen er fri for aggressiv tensider og respekt for Fysiologiske pH i hodebunnen. Nærende effekten av melkeprotein gjør stilkene myk og lett å gre. Bruke Mint essensielle oljen er kjent for dets stimulerende og effektiv Tea Tree olje er den ideelle renset rensing spesifikasjonen er i tilfeller av overdreven hårtap.
emballasje: 100 ml flaske med applikatoren dyse.

OMEGA LØSNING
Gjelder: styrking din capillary vegger-rensing og forfriskende-5-alfa-reduktase modulering. Avrenning effekt: lotion toning virkning , etter sjampo regulerer blodsirkulasjonen og holder den effektive distriktet klar for å møte ernæringsmessige kravene i hårsekkene.
pakke: 30 ml glassflaske.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy