elenco Aziende - HOME PAGE -

PHYSIA essensielle oljer
< DEMERAL BACK

Behandlinger - hårpleie - DEMERAL


PHYSIA ESSENSIELLE OLJER
PHYSIA dyder av essensielle oljer
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 84860 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PHYSIA essensielle oljer
PHYSIA dyder av essensielle oljer

PHYSIA Linjen ble grunnlagt i 2004 med den hensikt å fremme en ny måte for å bli gravid produkter for profesjonell bruk tricologico. Lidenskapen og uunnværlig hjelp av avansert vitenskapelig kunnskap har ført til det som for mange er fortsatt ikke kan nås : kvalitetsprodukter som fant sine røtter i respekt og bevisst bruk av råvarer som naturen gir oss alltid. Kvalitet som har presset Demeral å behandle utseendet PHYSIAsom en hyllest til høy klasse som fortjener en kjole minst like verdifulle som de inneholderlaget av resirkulerbare materialer og miljøvennlig.

ingen alkohol. NO SLS. INGEN SLES
EtanolSodium Laureth Sulfat (SLES) og Sodium Lauryl Sulfat (SLS) er aggressive stoffer for huden som de endrer den normale fysiologiske pH gjør huden sikkert renemen tørrfratas sine naturlige forsvar og hjelpeløs mot aggresjon av eksterne midler. Andre effekter tilskrives disse stoffene er: irritasjon i øyne og hudforsinket sårtilhelingforurensning av kroppen vår og miljøet. Alle produkter i tråd PHYSIArespekterer velvære for kroppen vår og miljøetikke bruk disse elementene, men gjøre bruk av vaskemidler for delikate naturlige opprinnelse. Hvorfor rens ikke betyr mer skadeTakket være bruken av essensielle oljer.

eteriske oljer : hva er de
?Prinsipper er aromatisknaturlige komplekser av molekyler syntetisert av planter ved hjelp av solenergi, og er tilstede i form av små dråper på bladenei kronbladene av blomsteri skallet av frukteni harpiksi treet. Veldig kraftige naturlige stoffermed høy penetrasjon og effekter lett kontrollerbareteriske oljer inneholder innenfor dem aktive som er på energien i sollyset og fornyelsesprosesser. Vanskeligheten av behandling og den store mengden av plantemateriale som kreves (tror at for å få en eneste dråpe rose eterisk olje det tar tretti blomster)gjøre disse edle gull vegetabilske oljer somi århundrernaturen fortsetter å gi oss. Ved å utnytte de egenskapene av essensielle oljerlinjen PHYSIA har fokusert på flere konkrete handlinger som hver av dem har : energigivendeavgifteanti -flassnormaliseringberoligende. For å bruke hjemme eller på institusjon.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy