elenco Aziende - HOME PAGE -

NATURLIG TECH: REPLUMPING
< DAVINES BACK

Behandlinger - hårpleie - DAVINES


NATURLIG TECH: REPLUMPING
elastisitet og fuktighetskrem for hud og hår
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 82291 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NATURLIG TECH: REPLUMPING
elastisitet og fuktighetskrem for hud og hår

SJAMPO pH 5.5-REPLUMPING
elastisitet og fuktighetskrem for alle hårtyper med fitoceutici fra plomme

Kremet tekstur som skaper en fyldig og rik skum. Renser forsiktig uten å endre strukturen i håret. Inneholder fitoceutici Hentet fra plommer er rik på polyfenoler og flavonoider antioksidanter som virker mot radikalene motvirke aldring av celler, og dermed beskytte våre organisme. Også , plommer er rik på vitamin A, B-vitaminer (T1, T2 og PP , ) og vitamin C (5 mg). Blant mineraler er kalium , fosfor, magnesium og kalsium. Mild tensider å forsiktig rense og fukte , den essensielle oljen av petitgrain for en elasticizing action trening og komprimering.
emballasje: flasker på 250 og 1000 ml.

BALSAM-REPLUMPING pH 4.0
elastisitet og fuktighetskrem for alle hårtyper med fitoceutici fra plomme

Formulert for å gre , kompakt og gi ny elastisitet til alle typer hår. Inneholder fitoceutici Hentet fra plommer er rik på polyfenoler og flavonoider antioksidanter som virker mot radikalene motvirke aldring av celler, og dermed beskytte våre organisme. Også , plommer er rik på vitamin A, B-vitaminer (T1, T2 og PP , ) og vitamin C (5 mg). Blant mineraler er kalium , fosfor, magnesium og kalsium.
emballasje: tube 150 ml 1000 ml flaske , , 12 ml poser.

SUPERACTIVE-REPLUMPING hår FILLER pH 5.0
plumping og komprimere serum uten hyaluronsyre

Produsert av sterk kosmetisk effekt. Denne profesjonell behandling bare i kjørbar , internasjonale , kompakt, styrke og komprimerer håret struktur. Lar håret beholde press lenger. Behandlingen varer 6-8 sjampo. Inneholder hyaluronsyre som molekylet er dannet av to sukker som kan garantere en sterk hydrering og beskyttelse mot stress.
Bruksanvisning: når du bruker SJAMPO og BALSAM REPLUMPING REPLUMPING , eventuelt, DAB av håret og fortsett med bruk av hår FILLER profesjonell (ca 25 g for hele hodet). La på for 10 minutter deretter skyll. Fortsett med styling. HÅR FYLLSTOFFER kan også brukes under fuktige varmekilde , å redusere til 5 minutter Lukkerhastighet.
emballasje: 1000 ml flaske.

SUPERACTIVE REPLUMPING håret FILLER-pH 7.2
plumping og komprimere væske med hyaluronsyre

Er en permisjon på en sterk kosmetisk effekt. Dette kompakte ikke trenger å skylles behandling , toner og styrke håret strukturen. Lar folder å vare lenger, og har en fuktighet effekt. Inneholder hyaluronsyre som molekylet er dannet av to sukker som kan garantere en sterk hydrering og beskyttelse mot stress.
Bruksanvisning: når du bruker sjampo og BALSAM REPLUMPING REPLUMPING , eventuelt, DAB av håret og fortsett med hårspray filler (ca 3 g for hele hodet). Ikke skyll. Fortsett med styling.
pakke: flacon vaporizer ikke gass fra 100 ml.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy