elenco Aziende - HOME PAGE -

AUTENTISK
< DAVINES BACK

Behandlinger - hårpleie - DAVINES


AUTENTISK
linje for ansiktet, hår og kroppen, ingen parabener, silikoner, kunstig
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 105255 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AUTENTISK
linje for ansiktet, hår og kroppen, ingen parabener, silikoner, kunstig

Organisk safflower olje er formulert med blanding av biologisk nedbrytbart tensider.

AUTENTISK NEKTAR VASK
Mild sjampo og fuktighetskrem for hår og kroppen: tekstur olje renser forsiktig håret og kropp. Inneholder de 98% av naturlige ingredienser og økologisk safflower olje er antioksidant. Formelen inneholder ikke silikoner "kunstig"SLES"Paraben" Sulfates og KROKENE. Håret er myk og silkeaktig kroppen huden næring og glatt.
emballasje: flasker på 280 og 900 ml.

AUTENTISK FUKTIGHETSGIVENDE CONDITIONER
Delikat olje formel som fukter og pleier håret og forsiktig nærer kroppen. Inneholder 98% av naturlige ingredienser og økologisk safflower olje. Lotionen inneholder ingen parabener 'Silikoner' kunstig fargene og pinne. Med organisk solsikkeolje for nedtoningen og antioksidant handling. Organisk Jojoba olje polering ' mykgjør og lindrer og organisk sesamolje er rik på proteiner og aminosyrer med handlingen gir fylde til håret. Hår skinnende og silkeaktig myk 'resultat' kropp huden er næret og glatt.
emballasje: flasker på 150 og 900 ml.

NÆRENDE OLJE
Fukter hår tips særlig dehydrert og skånsomt pleier ansiktet "bryst og kropp. Inneholder 100% naturlige ingredienser og 30% organisk safflower olje. Oljen inneholder ingen kunstige farger silikoner og pinne. Med organisk safflower olje for en sterk antioksidant og hud regenerasjon og organisk solsikkeolje med nedtoningen og antioksidant handling. Organisk Jojoba olje polering ' mykgjør og lindrer og organisk sesamolje er rik på proteiner og aminosyrer med handlingen gir fylde til håret. Hår skinnende og silkeaktig myk 'resultat' kropp huden er næret og glatt. Ekstremt lang håret er oljen kan også benyttes på lengden.
emballasje: 140 ml flaske.

AUTENTISK SMØR STYRKENDE
Milde formelen angir at hydrater og nærer håret på ansikt og kropp. Inneholder 98% av naturlige ingredienser og økologisk safflower olje 2%. Smør inneholder ingen parabener 'Silikoner' kunstig fargene og pinne. Med organisk safflower olje for en sterk antioksidant og huden gjenfødelse 'skinnende' økologisk jojobaolje mykgjør og lindrer og organisk sesamolje er rik på proteiner og aminosyrer med handlingen gir fylde til håret.
Bruksanvisning: gjelder tørt hår lengder og avsluttes før sjamponering ' La minst 5 minutter eller over natten hvis hår krever dyp næring.
emballasje: 200 og 1000 ml krukker.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy