elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN : Hair
< COLOR DESIGN BACK

Behandlinger - hårpleie - COLOR DESIGN


COLORDESIGN : HAIR
FALL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 82490 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN : Hair
FALL

behandlingslinjeCOLORDESIGN / Hair er konstituert av en rekke hårprodukter, nøye sammensatt med råvarer av god kvalitet, beriket med Ceramide A2 for å forebygge, lindre og eliminere de mest hyppige feil av håret. Hvert produkt er delikat duft og elegant pakket :. Sjampo i moderne børstet aluminisert PE containere, hetteglassene i den elegante ast Uccio gjennomsiktig, komplett med latex smokken for programmet

• HØST LINE HELPING
HJELPER SHAMPOO ANTI
Ceramide A2 og Keratin
Effektiv og skånsom produkt som passer for alle hårtyper. Den nøyaktige formelen, rik på aktive ingredienser og delikat, noe som gjør den egnet for hyppig bruk. Den handling vascularizing er spesielt effektiv ved forhindring av hårtap, og bidrar til å normalisere den fysiologiske balanse mellom huden og derved fornye hår og hodebunn.
pakke :. 300 ml flaske

• HØST BEHANDLING HJELPER
Ceramide
Håravfall kan være midlertidig eller kronisk. Det første tilfellet, hovedsakelig på grunn av metabolske eller andre fysiske problemer, som for eksempel overdreven bruk av børster, plater, blåse dryers eller kjemikalier, i det andre tilfellet, er det i hovedsak arvelige problemer som rammer 50 % av den mannlige befolkningen. Bruken av adjuvant behandling med ceramider, takket være egenskapene til de aktive ingredienser og bære fornyende, revitaliserende behandling, motvirke effektene av et fall forbigående og avbøtende de av en kronisk tilstand.
instruks om å bruke etter grundig vask håret med sjampo ANTI HELPING COLORDESIGN, og bearbeid med fuktig hår, distribuere innholdet i ett hetteglass adjuvant direkte på huden: foreta en mild massasje, la virke i noen minutter og fortsett med tørking.
pakke : 10 ml hetteglass i en pakke med 12 stk.


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy