elenco Aziende - HOME PAGE -

Bossanova Boccoli
< CADIVEAU BACK

Behandlinger - hårpleie - CADIVEAU


BOSSANOVA BOCCOLI
for å lage sanse bølger og krøller uten å endre strukturen av håret
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 91460 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Bossanova Boccoli
for å lage sanse bølger og krøller uten å endre strukturen av håret

eksklusiv behandling curling håret etter en sjampo. Umiddelbar behandling og revolusjonerende styling. Bølger og krøller er godt definert og forbedret av lysstyrken eliminere frizz. Fri fra sodium lauryl sulfate, petrolatum, parabener og kunstige fargestoffer, ikke Bossanova Boccoli ikke vondt, og ikke endrer strukturen på håret. Blant de viktigste ingrediensene : Oljer av palmetrær i Amazonas med utmerket fuktighetsgivende og condition effekt som etterlater håret silkemykt og lett mens mate dem og tukte dem. Den frizzy hår er i staten anioniske eller negativt ladet, gir Bossanova Boccoli Aktiv Cationic (positivt ladet) som favoriserer den spontane dannelsen av bølger og krøller uten frizz. En tjeneste som kan tilbys til alle kvinner, egnet for rett hår, naturlig bølgete, krøllete og krusete uten form. På utsatt for å rette håret, er resultatet ikke så uttalt på naturlig rett hår.

SHAMPOO Bossanova
Fri fra sodium lauryl sulfate, rengjør skånsomt og forhindrer åpningen av skjellaget, noe som gir større lysstyrke og legge til rette for dannelsen av myke krøller.
pakke : 980 ml ​​flaske med dispenser

CONDITIONER Bossanova
Den positive ladningen av formelen avbryter den negative ladningen som finnes i håret, og årsaken krusing. Lukker neglebåndene forårsaker håret til å reflektere mer lys danner kurven nødvendig for å skape bølger og krøller.
pakke : 980 ml ​​flaske med dispenser

MAXI BØLGER
Den lotion fungerer på samme prinsipp av bossanova CONDITIONER : å lage positiv ladning, fuktighetsgivende og nærende håret. Gjelder å skylle CONDITIONER.
Container : 200 ml sprayflaske
Tilgjengelig på Home Care Kit : et kit å bruke hjemme for å forlenge varigheten av behandlingen og øke lysstyrken på håret og eliminere frizz. The Home Care Kit består av mini størrelser :
- SHAMPOO bossanova i 250 ml
- CONDITIONER bossanova i 250 ml
- MAXI bølger i en sprayflaske 200 ml


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy