elenco Aziende - HOME PAGE -

OLIOSETA
< BAREX BACK

Behandlinger - hårpleie - BAREX


OLIOSETA
OLIOSETA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 95933 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

OLIOSETA
OLIOSETA

silke protein og linfrø
Silk Protein og olje Linfrø gjør dette til en unik multi -line, dedikert til alle hårtyper og formulert med tanke på de skjøre, stresset og svekket av miljøfaktorer og termisk.

SHAMPOO
Dobbel handling Shampoo renser forsiktig håret preget av fettete røtter og tørre ender, svekket, med en tendens til å bryte. Den dual action er gitt utdrag av burdock med snerpende og rensende og Silk Protein Extract og Flax frø som virker på hele lengden på håret, stirrer mer på de delene tørre og dehydrerte, som pigger. Kan brukes daglig.
boks : 250 ml flaske med dispenser

RESTRUKTURERING MASK
Restrukturerer, pleier og tilfører fuktighet partene sensitivisert håret volum og glans uten å gjøre det tungt. Spesielt Silk Protein og olje Linfrø inneholdt i sin formel, bidra til å hindre at porøsitet og dannelsen av flisete tupper håret tilbake til sin naturlige skjønnhet. Vent noen minutter, skyll grundig.
boks : 250 ml krukke

IKKE OLJE
Technology ingen olje og feste myk gjøre det en fleksibel og lett å bruke, er utformet for å gi kontroll og docility samtidig. Silk Protein Extract og Flax Seed strøk håret overbeskyttende av en film som gjør dem elastisk, hydrert og mer motstandsdyktig mot aggresjoner
boks : 200 ml flaske

flytende krystaller
Produktspesifikke high-yield, laget for en umiddelbar glans og volum. Den spesifikke handlingen laminering og tetting Oil Linfrø øyeblikkelig gjør håret mykt, skinnende og voluminøs lang og beskytter skjellaget fra handlingen av fuktighet og forvitring. Tilsetn formelen i UV- filter bidrar til å forbedre glansen av håret. Resultat:. Sterkere lys og beskytter later håret mykt og glatt
boks : 75 ml sprayflaske


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy