elenco Aziende - HOME PAGE -

BOTANIKARE DAY TERAPI
< ALTER EGO ITALY BACK

Behandlinger - hårpleie - ALTER EGO ITALY


BOTANIKARE DAY TERAPI
BOTANIKARE DAY TERAPI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produkt sett Visits: 84389 ganger

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BOTANIKARE DAY TERAPI
BOTANIKARE DAY TERAPI

BOTANIKARE DAY TERAPI er den nye profesjonelle spekter av produkter rettet mot velferd og omsorg i hodebunnen og håret, spesielt utviklet for å forebygge og behandle urenheter og de ​​mest vanlige misdannelser. Alle produktene har formuleringer uten parabener, sulfater (SLS og SLES), fargestoffer, lanolin, ftalater og allergener. Alle produktene er dermatologisk, nikkel, kobolt krom og testet. Med behandling Energizing anbefales det å alltid bruke produktene i Welleness for den forberedende fasen av rensing og avgifte med peeling forbehandling og komplettering med Eco - MINERAL MOUSSE.

Energizing HAIR & Scalp Therapy
Produktene innenfor området energigivende er spesielt formulert for å effektivt bidra til å redusere håret falle og styrke skjøre og tynnet. Synergi mellom teknologi og natur :. Nøye utvalg av aktive ingredienser og høy ytelse handling av kompleks teknologi, gjør dette ritualet mer effektivt overdragelse langvarige resultater

Energizing SHAMPOO
Dette shampoo laget av ekstrakt av Yuzu av beskyttende, kombinert med multi - funksjonelle stoffer som fytosteroler øko -sertifisert, høy næringsverdi og mykgjørende, fremmer balanse av hår og hodebunn, forbereder seg på å gjøre mest energigivende behandling fall.
boks :. 300 ml flaske (retail) og 1000 ml (profesjonelle)

Energizing superactive LOTION
Regenererende intensiv behandling i hetteglass, formulert med Trichogen Veg ®. Dens egenskaper bidra til å balansere og rense hodebunnen reaktivere perifer mikrosirkulasjonen, øker tilførselen av oksygen og inspirere håret fiber, og dermed forbedre kvaliteten på håret. Den spesielle konsentrasjon kan føre til en liten midlertidig rødhet.
boks :. 10 ml hetteglass i en eske med 12 stk (profesjonelle) og 125 ml flaske (videresalg)

Energizing GENTLE LOTION
Regenererende lotion, formulert med Trichogen Veg ® er spesielt egnet til å motvirke den midlertidige høsten og fortynning av håret på sensitiv hodebunn. Dens egenskaper hjelpe balansere og rense hodebunnen reaktivere den perifere mikrosirkulasjonen og dermed øke oksygentilførselen.
boks :. 10 ml hetteglass i en boks med 12 stykker (profesjonelle og detaljhandel)


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy