elenco Aziende - HOME PAGE -

SZÍNEFFEKT
< CHENICE BACK

Tone on Tone - haj - CHENICE


SZÍNEFFEKT
árnyalatnyi színt ammónia nélkül hosszú távon
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 92219 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SZÍNEFFEKT
árnyalatnyi színt ammónia nélkül hosszú távon

árnyalatnyi a válasz, hogy minden igényt kielégít : a természetes hajat, hogy a vásárlók, hogy a szín az első szürke haja fedezésére természetesen. Eredmények: élénk színek és fényes. Haj selymes és fényes a természetes színek és ragyogó. Az ammónia hiánya kiküszöböli annak kockázatát, és minimálisra csökkenti a légúti allergiás bőr érzékenység.
SZÍNEFFEKT Javasoljuk, hogy fedezze az első, fehér haj maximális egyenletes színű, fényét és puhaságát. Reflections intenzív és ragyogó tartós. A termék továbbfejlesztett innovatív hordozó anyagok képesek fenntartani aktív szín előkészítés során, és jelentősen növeli a penetráció a festék molekulák és az eszközök belsejében a haj szál. A hordozó ágensek stabilizálja a színt a haj fokozza az ellenállást, és növeli a mosás fényerő és festődés intenzitását.
SZÍNEFFEKT az eredménye a tökéletes egyensúlyt az alap- és a magas minőségű kondicionáló pigmentek, hogy mutatnak nagyfokú tisztaság. Formula dúsított erősen kozmetikai Yogurtene és a mézet, hogy minden tápanyagot szükséges szerelje a hajszálat, és a haj erős, puha és szép. Honey is védi az érzékeny bőrt, míg a zársebesség és a kiváló hidratálást.
használat módja : keverjük össze a nem fémből készült tál vagy egy koktél shaker tiszteletben a keverési arány 1-2 (50 ml hang - on- tone + 100 ml Aktív Solution). Alkalmazza a száraz, mosatlan haj.
Telepítési idő 20-25 perc Alkalmazza utáni színt Ne Color
box : 60 ml tubus.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy