.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


LINE érzékeny bőr
LINE érzékeny bőr - OPTIMA-COSMEDI - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

LINE érzékeny bőr
OPTIMA-COSMEDI - Kezelések - Hajápolás


védelem és hidratálás

Különleges feltételek

a fejbőr, például seborrhoeás dermatitis, okozhat súlyos irritációt és viszketést, ami kényelmetlenséget és hámlás. Ez a különleges termékcsalád dúsított keveréke természetes összetevők, mint például az olaj repce, Bisabolol, glicerin és ricinusolaj, amelyek együttesen az azonnali segítségnyújtás, köszönhetően a hatékony anti- irritáló, anti- gyulladásgátló és anti -bakteriális.

érzékeny bőr sampon
Sampon gyengéden nyugtató kezelésére érzékeny bőr szenved seborrhoeás dermatitis, irritáció, viszketés és hámlás. Gyengéden nyugtatja és hidratálja a fejbőrt, így a haj fény, hidratált és fényes.
csomag : üveg 250 és 1000 ml.

érzékeny bőr maszk
Megnyugtató Mask fogalmazták meg, hogy hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt. Segít, hogy javítsa az erejét és rugalmasságát, a haj tartása puha és hidratált.
használat módja : Hajmosás után vigye a nedves hajat és a fejbőrt.
csomag : 150 ml-es tubus.

érzékeny bőr krém
Lotion célja, hogy segítséget nyújtsanak az érzékeny bőrre, irritált, viszkető kapcsolódó seborrheás dermatitis. Gyengéden nyugtatja és visszaállítja a megfelelő nedvesség- egyensúlyát.
használat módja : a bőrre, különös figyelmet fordítva az irritált területeket. Spread óvatosan és egyenletesen. Ne öblítse le. A maximális eredmény is alkalmazni kell, naponta többször is.
csomag : üveg 75 ml.

Related

LINE REKONSTRUKCIÓ - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - vonal korpásodás - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - finom szálkereszt - OPTIMA-COSMEDI
OPTIMA - vonal vezérlés bukása - OPTIMA-COSMEDI