.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


SZÍN: hajra
SZÍN: hajra - NAPURA - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

SZÍN: hajra
NAPURA - Kezelések - Hajápolás


SZÍN: CAPELLI TRATTATI

Kizárólagos

kezelés fogalmazták meg, hogy felkészítse a haj szál, hogy megkapja a színező pigmenteket, így a legjobb eredményt intenzitása, egységessége és a lefedettség színárnyalatok.

M | 10 COLOR
microproteins
Fehérje koncentrátum fogalmazott, hogy megkönnyítsék a haj szál, hogy felszívja, és rögzítse a színező pigmentek a keratin szerkezetét. Selyem fehérjék és ásványi anyagok ionizált kapacitásának növelése az unió között a haj szálak és pigmentek. A tiszta hidrolizált keratin erősíti a belső szerkezete a haj, ami az ideális feltételeket a nagy és stabil színtartósági. A
Weekly.
Csomagolás : 30 ml-es palack egy doboz 5 db.

S | 10 COLOR
sampon
Specifikus sampon helyreállítani a megváltozott minősége a kezelt haj. Készült ultra- puha, természetes felületaktív SLS mentes, gyengéden tisztítja és védi a színt. Köszönhetően az antioxidáns tulajdonságait kivonatok ribizli és revitalizáló azok Silk fehérjék, a haj úgy tűnik fényes és puha. Heti használatra.
csomagolás: üveg 200 és 1000 ml.

C | 10 COLOR CONDITIONER MASZK
kondicionáló maszk
Maszk kezelésére és érzékennyé haját kiemeli. Fokozza a szín és a természetes haj fényét. Az értékes selyem fehérjék behatolnak a haj és erősítse meg, javítja a rugalmasságát és hidratáltságát benne. Sericin van meliorációs hatással van a haj szerkezetét, és stabilizálja a színtartósági meghosszabbítja az életét. Köszönhetően a védő és simító és antioxidáns hatását a kivonatok ribizli, a mérleg zsugorodik, és a haj puha és fényes. Heti használatra.
Konténer : 200 ml tubus és 750 ml-es palack.

Related

BOX FŐOLDAL PROGRAM - NAPURA
AKTÍV : korpásodás elleni - NAPURA
Anagén : kiegészítése NÖVEKEDÉS - NAPURA
ENERGY : segíteni FALL - NAPURA
NUTRY : száraz haj - NAPURA
PH : BIVALENTE aranyos és LENGTHS - NAPURA
PRIME MEGELŐZÉS ÉS KARBANTARTÁS - NAPURA
Megtisztítani : fejbőr tisztító - NAPURA
RIKEIR : KERA - újjáépítés - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA