.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


REBUILDER EVOLUTION
REBUILDER EVOLUTION - HALONIS - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

REBUILDER EVOLUTION
HALONIS - Kezelések - Hajápolás


AZ EVOLÚCIÓ A HAJ HELYREÁLLÍTÁS

• több szervezet és több kötet
• azonnali hatállyal
• hosszú élettartam

REBUILDER alakulása az új fényt ad a haj a kezelés. Ő azonnal hívott "Botox a haj" de valójában a szóban forgó ellátás tartalmaz, többek között az egyéb összetevők a toxin. Célja a száraz haj kezelés törékeny és sérült "az adott aktív összetevők anti-aging és helyreállító" képes reagálni a haj szerkezetébe anyagok szinergikus intézkedésekkel:
-a ceramidok kötés és helyreállító intézkedés;
Keratin nagyobb rugalmasságát és ellenálló;
-kollagén hidratáló akció;
-hyaluronsav hang és lendületet adni a hajat;
-Pisztácia olaj erős anti-aging tulajdonsággal.
Ez a mix ideiglenes tákolmány ez könnyű megtalálni kohéziós mérlegek egy haj fényes és testes "azonnal"regenerált".

• TECHNIKAI KEZELÉS SZALON
BASIC sampon pH 9

Fogalmazza meg az alapvető pH (pH 9) segít megnyitni a skála a haj megkönnyítése érdekében a felszívódást, a későbbi kezelés (Botox hatású krém); gazdag aktív elvek hozzájárul a haj, hogy erőt és textúra.
BOTOX HATÁSÚ KRÉM
Különleges krém gazdag hatóanyag magas szerkezetátalakítási és regeneráló akció "akinek szinergista létrehozza a haj Botox hatású: hozza a szár" fehérségű és simaságú; a haj testes és összetartó egész jelenik meg.
a készlet felhasználásának módja:
-MOSSA MEG A HAJÁT SAMPONNAL ALAP;
-Elő kell készíteni a KRÉMET BOTULINUM hatás: Győződjön meg róla, a krém belül az üveg, átlátszó és folyékony, mert termék hajlamos 15° C alatti hőmérsékleten kikristályosodik Ebben az esetben Merüljön el a fiolába egy pár percig egy tál meleg víz teljes megszűnése kristályok-ig, majd a következőképpen jár el:
• A hosszú haj: fog-val egy speciális adagoló 10 ml testápoló termék BOTOX hatású, és egyesíti őket 30 ml vizet. Jól keverjük össze.
• A rövid haj: ugyanaz a készítmény, de a 15 ml vizet és 5 ml testápoló termék BOTOX hatású. BOTOX hatású krém (a fent leírtak szerint elkészítve) alkalmazását. 4 részre osztva a haj, és alkalmazza a termék-val egy ecset 3 cm-es területét. Hagyjuk 15 percig. Is fokozza a művelet alkalmazásával hő (lámpa "hajszárító).
Gyorsan öblítsük le hideg vízzel. Folytassa a szárító, hajszárító és ecset. Át a lapot az alábbiak szerint: 180-210° finom szőrből nagy haj.
csomagolás: -lúgos pH-értékű sampon 9 500 ml üveg.
-Krém adagoló BOTULINUM üveg hatállyal 50 ml.

• FENNTARTÓ KEZELÉS
KARBANTARTÁSI SAMPON

Sampon megfogalmazni keratin és a hialuronsav hozzájárul hosszabb a tápláló és helyreállító kezelés történik a Térkép; végrehajt egy jót és vízlágyító és kondicionáló tartja haj selymes és fényes.
TARTÁS maszk (pH 4)
Puha emulzió és sima göndörödést balzsammal, valamint intézkedés; alacsony pH-ja ad ideális reacidifying fellépés és fenntartása hosszabb mérlegek közötti kohézió fenntartásához a kezelés a szalonban.
csomagolás: -karbantartási sampon cumisüveg 250 ml;
Tartás maszk 200 ml-es edénnyel.

Related

MIRACL TERÁPIA - ENERGETIZÁLÓ RENDSZER - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL TERÁPIA - HALONIS
MIRACL TERÁPIA - NYUGTATÓ SAMPON - HALONIS