.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


MIRACL TERÁPIA - NYUGTATÓ SAMPON
MIRACL TERÁPIA - NYUGTATÓ SAMPON - HALONIS - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

MIRACL TERÁPIA - NYUGTATÓ SAMPON
HALONIS - Kezelések - Hajápolás


DERMOLENITIVO sampon olaj fiziológiás pH
Érzékeny bőr és dermatitis problémák ideális a gyermekek számára. -Sampon egy élettani pH "tisztító fogalmazott ügynökök származó kókuszolaj rendkívül kényes" nem agresszív, és nagyon csekély hatása a bőrre. Gazdag nyugtató hatóanyagok és dermocalmanti tartalmaz Cocoil imidazolin csoport"akinek alacsony irritáció és akinek magas védelmi intézkedéseket is képes létrehozni egyfajta védő, mind a dermális hajat viselő imidazolin-csoport kémiai szerkezete. Finom alap bizonyos hatóanyagok kombinációja mix dermolenitivi "teszi a termék ideális a haj tisztítás után kémiai kezelések, amelyek irritálhatják a bőrt, és érzékeny bőr általában; is nagy, mint a gyakori használata és finom.
Aktív összetevők: kivonat, körömvirág nyugtató és bőrpuhító fellépés; Izlandi zuzmó tisztító és bőrpuhító gazdag kivonat "nyálka, megnyugtató; Glicerin és hidratáló tényező NMF2 már jelen van a bőr; Az allantoint és alfa-Bisabolol egyedi aktív elvek anti-bőrpír és dermolenitiva akció.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

FLUIDO JULI NYUGTATÓ
Nyugtató és hidratáló folyadék javallt, száraz bőr "érzékennyé és kipirult. Használjunk tiszta fejbőr kezelés "is használható, hogy a keverék. Az eszközök tartalmaz tartozni tápláló anti-oxidáns, és enyhíti a fényes ".
csomagolás: palack 100 ml Cseppszámláló.

Related

MIRACL TERÁPIA - ENERGETIZÁLÓ RENDSZER - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL TERÁPIA - HALONIS
REBUILDER EVOLUTION - HALONIS