.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


Safe Professional POST COLOR
Safe Professional POST COLOR - FAIPA - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

Safe Professional POST COLOR
FAIPA - Kezelések - Hajápolás


kezelés folytatása az ügyfél

termékek köre, amely lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy továbbra is szalon kezelések a lakásban. A készítmény használatával jár folyadékkristályok és lenmagot, hogy képes legyen visszatérni a haj kezelték, mint a színezés, fehérítés, állandó és lehívások, a megfelelő mértékű idratazione.Indicata is, azok számára, akik, miután a természetes hajat, szüksége van hogy tisztítsa meg gyengéden minden nap, és azoknak is, akik gyakorolják a vízi sportok.

haj sampon - a folyadékkristályok és lenmagot
Ideális tisztító a haj nagyon óvatosan akár naponta. Compensagli szárító hatása miatt színező, perms és fehérítő használata, kefék, hajszárító és kiegyenesítőként. Vissza az új életerőt, a test és fényét.
box : üveg 300 és 1000 ml

haj krém - a folyadékkristályok és lenmagot
Ez a tökéletes kiegészítője hidratáló sampon SAFE PROFESSIONAL.Particolarmente alkalmas gyenge haj, átesett kémiai kezelés, és hangsúlyozta, a hajszárító, főzőlapok, kefe. Védi és erősíti a természetes nedvesség a haj szál. Ad új ragyogás, rugalmasságát és a kezelhetőség.
box : Csövek 250 és 1000 ml

folyadékkristályok - lenmagot
Ez egy koncentrált folyadék specifikus kezelésére száraz haj, sérült, és töredezett. Véd a káros kefék, hajszárító, tányérok. Alkalmas azok számára, akik gyakorolják a vízi sportok. Ő határozottan ajánlja, mint védő, hogy a só és a klór. Ez nem zsíros.
csomag : nincs gáz spray palackot 100 ml

Related

CITY LIFE HIDRATÁLÓ - FAIPA
PHASE ALAPVETŐ HAIR - GYM - FAIPA
PHASE ALAPVETŐ MÉREGTELENÍTŐ - FAIPA