.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


CIKLUS LÉTFONTOSSÁGÚ
CIKLUS LÉTFONTOSSÁGÚ - EUGENE PERMA - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

CIKLUS LÉTFONTOSSÁGÚ
EUGENE PERMA - Kezelések - Hajápolás


LÉTFONTOSSÁGÚ CIKLUS
A tökéletes Szövetség a tudomány és a természet a haj szépség szolgálatában.
Jellemzők:
• előnyben részesíti a természetes összetevőket, megtartva a kozmetikai hatása;
• Ne használja a nyersanyagok, az állati eredetű;
• szabad-ból parabének;
• bőrgyógyászatilag tesztelt.
Minden szegmensben a sorban tartalmaz egy természetes hatóanyag hatóanyaga az tecnologico tartozó , által létrehozott
Eugene Perma laboratóriumok Párizsban.

KÉTFÁZISÚ LISSANT TERMOPROTETTIVO
Egyengető kezelés a legjobb eladó, a VITAL ciklus

Az aktív összetevő természetes vonal, a Rosa Gallica híres részére-a lágyító , hogy kivonjuk bio Rózsa. A hatóanyag tecnologico a Lustreplex , , ami haj fényes, könnyen összehajtható és páramentesítő és göndörödést.
Keresési eredmények: védi a szál, közben hajkiegyenesítő. Megkönnyíti a használatát az ecset szárítás közben. Kisimítja a hajat. Védi a hajszárító agresszió és a haj kiegyenesítőként.
csomagolás: palack 150 ml spray fúvóka.

Piros hibiszkusz és bio olívaolaj
vékony és normál hajra

A legnagyobb inspiráció ciklus alapvető képviselők többéves cselekvési , készítette a folyadék fúziós haj olaj. EcoCert minősített, organikus olaj kivont Indonéziában egy trópusi növény alá Moluccana gazdag vitamin e. szárított olaj az egyedi érzékszervi profil: nem zsíros , behatol gyorsan, van egy puha kivitelben, a haj és nem ragadós. Az olaj származik a környezetbarát termelési lánc , a helyi Közösség bevonása. Az olaj is tartalmaz vörös Hibiszkusz virág antioxidáns tulajdonságokkal nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és javítja a lágyság rugalmasság és fényes haj. Vitamin P belül játszik egy erős kapilláris védő intézkedések válaszul a normál kell finom szőr. Végül, Omega-3 esszenciális zsírsavak nem foglalta össze a testünk , , hogy segítsen fenntartani a haj nedvesség és véd az öregedés hatásait, regeneratív tulajdonságaik miatt.
Keresési eredmények: regenerálja és javítja a haj szál. Lágyítja és hidratálja és segít a szárítás és a stílus. Erősíti. Ad ragyogást haj. Megvédi a hajat a UV- és UVB- és külső agresszió, okozta a hőség, a hajszárító és a lemezek.
csomagolás: palack 150 ml spray fúvóka.