.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


speciális kezelések
speciális kezelések - EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


2 click

speciális kezelések
EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás


hidratáló maszkot EXTRA 15 ultra hidratáló maszk
15. EXTRA hidratáló maszkot úgy tervezték, hogy egy 15 perces wellness fedél nagyobb rugalmasságot és hidratálást a hajat. Az adott illatanyag dinnye csomagolva egy érzés extrém fizikai és mentális jólét, ami egy pillanatra a kikapcsolódás.
használatának módja : 15 EXTRA HIDRATÁLÓ MASZK kell alkalmazni a haj mosott és tartják a helyén a 15 perc alatt. Lehetővé teszi a 3 különböző rekonstrukciós technikák : SOFT, segítségével a forró törülközőt, szabályos segítségével a lemez és fólia, STRONG segítségével a lemez és fólia módszer szerint Emmediciotto.
csomag : tubus 250 ml-es és 1000 ml-es flakon.

09. RÉGI TISZTA
Code pihenés a fáradt és igénybevett hajat
Újraértékelése a régi élmények, Emmediciotto olyan módszert javasol, és a gesztus megfelelő korunk. Használja kivonat természetes anyagok, amely előkészíti a hajat a mai élet.
09 OLD megoldás egy krém készült természetes anyagokból fosztva a vegyileg agresszív : az eredmény egy rendkívül édes, a nagy hatalom a rekonstrukció. Mivel az első alkalmazás haja világosabb lesz, és rugalmas, így úgy tűnik, hosszabb ideig.
használat módja : 09 OLD megoldás elosztva a teljes hossza a haj, hogy rekonstruálják a szerkezet, majd alkalmazása minden héten kapsz egy csodálatos eredmény. Ideális vár: alkalmazza a krémet, amely azt a zuhany sapkát, és hagyjuk 20 percig a hőforrás.
csomag : 150 ml-es tubus.

20 fejbőr kezelés
maszk a bőr - előtt és után színes
20 FOR fejbőr kezelés fontos maszk a bőrt. Ez egy spray, amely láthatatlan filmet képez a bőrön, és védi a fejbőrt irritáció így friss és hidratált, ideális előtti és utáni színe. 20. A fejbőr kezelés elősegíti az egyensúlyt a szakmai munka és helyreállítja a természetes egyensúly.
használat módja : kezelés előtt (szín, tartós, stb..), permetezni óvatosan, hogy megvédje a bőrt az irritációtól és a kezelés után alkalmazandó mosott hajat, és hagyja hatni 5 percig, hogy nyugodt irritáció és rehidrálása a bőrt.
csomag : üveg 100 ml.

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
13. LINE GYÓGYÍTÓ EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO
STEM -C - EMMEDICIOTTO