.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


HITELES
HITELES - DAVINES - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

HITELES
DAVINES - Kezelések - Hajápolás


az arc, a haj és test, nem parabének, Szilikonok, mesterséges vonal

Bio sáfrányos szeklice olaj is fogalmazták meg, keverékeket, biológiailag lebomló felületaktív anyagok.

HITELES NEKTÁR MOSÁS
Gyengéd sampon és hidratáló a haj és a test: a textúra olaj gyengéden tisztítja a hajat és a test. Tartalmazza a 98 % a természetes összetevők bio sáfrányos szeklice olaj az antioxidáns. A képlet nem tartalmaz szilikont "mesterséges"SLES"Paraben" szulfátok és ék. A haj puha és selymes bőr táplált és sima.
csomagolás: 280 és 900 ml üveg.

HITELES HIDRATÁLÓ KONDICIONÁLÓ
Finom olaj formula, amely hidratálja és kondícionálja a hajat, és gyengéden táplálja a szervezetet. A 98 % bio sáfrányos szeklice olaj és természetes összetevőket tartalmaz. A kondicionáló parabének "Szilikonok" nem tartalmaz mesterséges színezéket és ék. Bio napraforgó olaj lágyító és antioxidáns fellépés; Bio Jojoba olaj Polírozó "lágyítja és enyhíti és bio szezámolaj gazdag fehérjék és aminosavak a művelet plumping. A haj fényes, selymes puha "result" test bőr is táplált és sima.
csomagolás: 150 és 900 ml üveg.

TÁPLÁLÓ OLAJ
Hidratálja a haj tippek, különösen a dehidratált és gyengéden táplálja az arcod "a dekoltázs és a test. 100 % természetes összetevők és 30 %-os bio sáfrányos szeklice olaj tartalmaz. Az olajat tartalmaz, nem mesterséges befest Szilikonok és ék. Bio sáfrányos szeklice olaj egy erős antioxidáns és a bőr megújulását és bio napraforgó olaj lágyító és antioxidáns fellépés; Bio Jojoba olaj Polírozó "lágyítja és enyhíti és bio szezámolaj gazdag fehérjék és aminosavak a művelet plumping. A haj fényes, selymes puha "result" test bőr is táplált és sima. Rendkívül hosszú haja, az olaj is alkalmazható, a hossza.
csomagolás: 140 ml üveg.

HITELES VAJ HELYREÁLLÍTÓ
Gyengéd formula, amely meghatározza, hogy hidratálja és táplálja a haj, arc és a test. Bio sáfrányos szeklice olaj 2 % és 98 %-a természetes összetevőket tartalmazza. Vaj nem tartalmaz parabének "Szilikonok" mesterséges színezéket és ék. Bio sáfrányos szeklice olajat egy erős antioxidáns és a bőr regenerációs "fényes" bio Jojoba olaj lágyítja és enyhíti és bio szezámolaj gazdag fehérjék és aminosavak a művelet plumping.
használati utasítás: vonatkozik a száraz haj hossza és a végek használni a samponozás előtt "hagyja legalább 5 percig, vagy ha egyik napról a másikra mély táplálékot igénylő haj.
csomagolás: 200 és 1000 ml-es üvegekbe.

Related

megnyugtató - DAVINES
energetizáló - DAVINES
LOVE - göndör és göndör haj - DAVINES
NATURALTECH - MÉREGTELENÍTŐ - DAVINES
Tápláló - TISZTÍTÁS - DAVINES
WELL LÉNY - DAVINES
alkímiai - DAVINES
ki - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
VAGY - DAVINES
CSALÁDI PERC - DAVINES
TERMÉSZETES TECH: REPLUMPING - DAVINES
TERMÉSZETES TECH: TÁPLÁLÓ - DAVINES
ALAPVETŐ HAJÁPOLÁS - DAVINES
ALAPVETŐ HAJÁPOLÁS ÉS A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG - DAVINES
TERMÉSZETES TECH: ENERGIZÁLÓ - DAVINES
NATURALTECH: MEGÚJÍTÁSÁRÓL - DAVINES
ALAPVETŐ HAIR CARE: SZERELEM CURL - DAVINES
FOLYÉKONY VARÁZSLAT - DAVINES