.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


AETO : bambusz természetes hajápolási
AETO : bambusz természetes hajápolási - BAREX - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


2 click

AETO : bambusz természetes hajápolási
BAREX - Kezelések - Hajápolás


AETÒ : természetes bambusz HAIR CARE

AETO a filozófia, hogy ünnepli a találkozó minden energiájával a test.
A termékcsalád AETO használ növényekkel, helyreállító és gyógyító tulajdonságait, különböző régióiban a világ, mint Afrika, a Távol-Keleten, Hawaii, Ausztrália, minden olyan helyen, ahol a különösen gazdag növényzet a földön, vagy a tengerek még mindig tiszta és szennyezett. Számos tudományos vizsgálat és a laboratóriumi vizsgálatok által végzett szakemberek AETO BOTANIKA azt mutatják, hogy a használata származékok növényi eredetű a sorban termel gyors és hatékony fellépés a szálak gyengült hajszálerek, kizsákmányolt és szárított, emelkedett 47 %- ellenállás a törés a haj, és lehetővé teszi, hogy elérje eredmények
Meglepő után csak négy kezelés. fiziológiás pH-n.

erősítésével sampon - Bamboo & Yucca :
A kivonat Yucca glauca és bambusz növények a tipikus területek származási található az érintetlen területeken gazdag aminosavak, fehérjék és keményítő. Köszönhetően ezek az elemek játszik intenzív megerõsítõ sampont a haj hatékonyan hozzájárulva, hogy ez több rugalmas és ellenálló a agressziót. Látható a kizsákmányolt és gyengítette a haj.
box : üveg 250 és 400 ml

erősítő BALM - Bamboo és Hibiscus
A magokat a Hibiscus esculentus, őshonos növény Közép-Afrika, Malajzia és a Fülöp-szigeteken, akkor kap egy tej jótékony tulajdonságokat, valamint a megerősítő és revitalizáló tulajdonságait Bamboo, cselekedj mélyen hidratáló és szerkezetátalakítási a haj szál.
box : üveg 250 és 400 ml

erősítő maszk - Bamboo & Wild Mango
A gyümölcs vad mangó (Irvingia Gabonensis) fa őshonos erdők Afrika, kapsz egy botanikai vaj kivételes tápértéke nagyon hatékony adó mennyisége és ragyog a haj, és javítja a kezelhetőséget. A jelenléte a bambusz kivonat, az erősítő tulajdonságai, és panthenol hogy ez a maszk tápláló és fiatalító, tökéletes minden hajtípushoz használni, és gyengült.
box : 250 ml-es tubus és üveg 500 ml

Related

Festett haj és egyezmények - Réz- SILICON - BAREX
HAIR Crespi - szilikon - MAGNÉZIUM - BAREX
Finom szőr - szilikon - ZINC - BAREX
JOC CARE - BAREX
JOC CARE : HAIR korpásodás - BAREX
JOC CARE : a haj és a lázadók göndör - BAREX
JOC CARE zsíros haj - BAREX
Jochem'S LOTION - BAREX
SILICIUM haj kezelés - BAREX
OLIOSETA - BAREX
SILICIUM haj kezelés - BAREX