.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


keratinos hajápoló
keratinos hajápoló - MARCIA TEIXEIRA - Hajvasaló

Rate this product:


0 click

keratinos hajápoló
MARCIA TEIXEIRA - Hajvasaló


TRATTAMENTI KERATINA

Keratin kezelés egy univerzális termék, amely biztonságosan alkalmazható bármilyen típusú haj : száraz, göndör, túl retusált, színes vagy természetes.
A szinte minden típusú haj lehet kapni ugyanazt az eredményt és a szőr egészséges, fényes és sima ingyenes és könnyen fésű.
A Marcia Teixeira ® kezelés gyakorlatilag nem jelent kockázatot a káros vagy törés hajad, feltéve, hogy a terméket megfelelő módon használjuk. A Keratin kezelés tartós és reverzibilis kezelés, amely kimeríti az idő anélkül, hogy károsítaná a haj.

sor áll :

KEZELÉS ORIGINAL
Ajánlott közepes hosszúságú haj és természetesen hullámos, finoman lágyítja fürtök. A haj egészséges és fényes, sima szabadít hatása.
box : 960 ml-es flakon.

CSOKOLÁDÉ KEZELÉS
Ajánlott nagyon göndör és sűrű haj típusa a durva textúra és tartós. Tartalmaz természetes antioxidánsok és a speciális keveréke aminosavak.
box : 960 ml-es flakon.

SOFT kezelés
Formaldehid ingyen ajánlott közepes hajszerkezet.
Speciálisan csökkentésére sima anélkül, hogy teljesen megszünteti göndör. Extra gyengéd kezelés, amely puhítja, kisimítja, és a levelek haj fényes. A haj lehet mosni az ugyanazon a napon.
box : 960 ml-es flakon.

SOFT CHOCOLATE kezelés
Formaldehid mentes, ajánlott a közép- és a textúra a haj nagyon nagy vagy erős. Használja a kakaóvaj. Speciálisan csökkentésére sima anélkül, hogy teljesen megszünteti göndör. A haj lehet mosni az ugyanazon a napon.
box : 960 ml-es flakon.

HALADÓ kezelés
Ajánlott azoknak, akik aktív életmódot. Használható minden típusú haj, kifejezetten létrehozni azonnali eredményeket. A haj lehet mosni az ugyanazon a napon a kezelés.
box : 960 ml-es flakon.

Related