.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


A brazil
A brazil - LA BRASILIANA - Hajvasaló

Rate this product:


0 click

A brazil
LA BRASILIANA - Hajvasaló


LA - Brasiliana

keratin kezelés kollagén
A kollagén kiegyenesítése kezelés, ad fényt és puha a haj károsítása nélkül, vagy megváltoztatja a molekuláris szerkezetét. Keratin visszatér az egészség, a kollagén javítja a rugalmasságát. Minden típusú haj, akkor is, ha kémiailag kezelt. Az alkalmazás gyors és rendkívül egyszerű, valamint a haj kezelése a kezelés után : nedvességálló, az eső és az izzadságot. A haj mindig fényes és gondozott. Ajánlatos, hogy egy alkalmazás minden 2-4 hónap, hogy javítsa haj állapota, még akkor is, ha az előnyök láthatók már az első használat után.
használat módja : a pályázati eljárás időtartama egy óra és fél négy óra, attól függően, hogy a hossza és vastagsága a haj. Az alkalmazás után a termék feloldódik egy palacsintasütő, hogy 450 fok, hidratálja a hajat, és létrehoz egy fényes legyen. Az eredmény azonnal látható és az utolsó két évről négy hónapra, fokozatosan gyengült, és
a mosás. Fenntartása a haj a kezelés után egyszerű. A nedvesség és az eső nem tette göndör haj. A kezelés 5 termék, mind nátrium- mentes.

Related