.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászokThanks
for your vote 👍

X


FLASH LISS - simító GEL - KEZELÉS
FLASH LISS - simító GEL - KEZELÉS - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hajvasaló

Rate this product:


0 click

FLASH LISS - simító GEL - KEZELÉS
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Hajvasaló


facilitátor szeres

30 napos hangerőszabályzó és csökken sima.

simítás GEL
Megváltoztatása a szerkezet a kén- hidak. tartalmaz ciszteintermészetes aminosavés a G ionénL' Oréal Professionnel szabadalmaztatott molekula, amely helyreállítja és védi a hajat a külső hatásoktól.
box : 60 ml tubus. ELŐKÉSZÍTÉS POST
Újracsomagolását és védi a haj szál. Az édes mandula olaj létrehoz egy vékony film körül, a kutikula és sima hosszú távú védelmet.
használat módja : mossa a haját samponnal Liss korlátlanmajd öblítse le. Abban az esetben, a leginkább érzékenyítettelőkészíti a hajat a maszk Liss korlátlanmajd alkalmazza 20 ml KEZELÉS egész hajat. Ne öblítse le. Jelentkezés 45-60 gramm simítás GEL a haj és fésülje át szétosztása. Hagyja 15-30 percig. Öblítés és pat. Jelentkezés 15-30 ml KEZELÉS. Ne öblítse le. Szárítás 100%. Le kell zárni a STEAM POD tárolni a fold aktiváló kezelést.
box : 250 ml-es flakon.

Related

Techn. ART: KIVITELEZŐ - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

Techn. ART: KIVITELEZŐ
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL

KONSTRUKTOR egy spray Thermo active, nagyszilárdságú, terjedelmes megjelenés és a kép textúra blur. Természetes tartást és a hangerő növelése. Maradékanyag-mentes for...

KONSTRUKTOR egy spray Thermo active, nagyszilárdságú, terjedelmes megjelenés és a kép textúra blur. Természetes tartást és a hangerő növelése. Maradékanyag-mentes formula minden haj típusú, no rezsi....
X - TENSO - Moisturist - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL
 - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL